BAŞARI ŞİMŞEK’İN İŞİ!

Okuduğunuz haber
ORMAN İŞLETME TEYAKKUZDA

Vali Polat’tan yangın uyarısı

Anasayfa   /    Güncel    /    Orman İşletme teyakkuzda

Orman İşletme teyakkuzda

Yozgat Valisi Ziya Polat, Akdağmadeni Orman İşletme Müdürlüğünü ziyaret ederek işletmenin araç, gereç durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı.

GÜNCEL      03 Agustos 2021 - 00:04     0

Orman İşletme teyakkuzda

Vali Ziya Polat’a, İlçe Belediye Başkanı Nezih Yalçın ve İlçe Kaymakamı İrem Baha Yağan’da eşlik etti.
Orman yangınlarında Orman Müdürlüğü ve Belediye İtfaiye ekiplerinin canla başla mücadele ettiği bu dönemde Akdağmadeni Orman İşletme Müdürlüğü ve Belediye İtfaiye Müdürlüğü araç ve ekipman durumu hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Polat, Orman İşletme Müdürü Hayri Özdemir ile işletmeye bağlı şeflerle toplantı yaptı.
Vali Polat, özverili çalışmaları için Orman İşletme Müdürlüğü personeline teşekkür etti. Belediye Başkanı Nezih Yalçın, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Ziyaretleri ile bizi onure eden Sayın Valimiz ile Mersin ve Kayseri’de meydana gelen yangınlarında arazöz ve personeliyle aktif görev alan, kahramanca yangınlara müdahale eden Akdağmadeni Orman İşletme Müdürlüğümüz ekiplerine ilçemiz adına biz de teşekkür ediyoruz. Ormanlarımızın korunması ve gelecek nesillere aktarılması hepimizin asli vazifesidir. Yeşil bir Akdağmadeni için ormanlarımıza sahip çıkalım.”

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ