CHP MAZBATASINI ALDI

Okuduğunuz haber
ORAN’DAN 1 MİLYON’LUK DESTEK

KAYSERİ ŞEKER’İN MUTLULUK GÜNÜ

Anasayfa   /    Güncel    /    ORAN’DAN 1 MİLYON’LUK DESTEK

ORAN’DAN 1 MİLYON’LUK DESTEK

Kısa adı “ORAN” olan Orta Anadolu Kalkınma Ajansı’nın Aralık ayı Yönetim Kurulu Toplantısı’ndan, Boğazlıyan Belediyesi’ne 1 milyon TL.’lik destek çıktı. Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ın talimatıyla proje ekibi tarafından hazırlanan, “Mutlu Kreş Mutlu Yarın” projesi, 2020 yılında tamamlanarak Boğazlıyan halkının hizmetine girmiş olacak.

GÜNCEL      27 Aralik 2019 - 14:45     0

ORAN’DAN 1 MİLYON’LUK DESTEK

 Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ın, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesinde açıkladığı projeler bir bir gerçekle buluşuyor.
PROJELER BİR BİR VÜCUD BULUYOR
 8 aylık Belediye Başkanlığı süresince; ilçenin ekonomik, sosyal ve kültürel kalkınmasında lokomotif rol üstlenen Başkan Coşar, istihdama sağladığı katkı ile tüm dikkatleri üzerine çekti.
Hazırlamış olduğu her projeye, yürüttüğü her çalışma Cumhurbaşkanı Yardımcısı sayın Fuat Oktay başta olmak üzere AK Parti Yozgat Milletvekilleri Bekir Bozdağ ve Yusuf Başer’in desteğini alan Başkan Coşar, en büyük hayalim dediği Boğazlıyan Organize Sanayi Bölgesi’nin kurulması için verdiği mücadelede mutlu sona yaklaştı.
1 MİLYON TL.’LİK DESTEK
AK Parti iktidarının tüm gücünü yanına alan ve proje üstüne proje hazırlayarak ilçeye bir fazla yatırımın gelmesi noktasında gecesini gündüzüne katan Başkan Coşar, önceki gün de Anadolu Kalkınma Ajansı’ndan 1 milyon TL.’lik destek aldı.
Proje ekibine verdiği talimat sonrası hazırlanan “Mutlu Kreş Mutlu Yarın” projesi ile ilçedeki en büyük eksikliği giderecek olan Başkan Coşar, doğumdan itibaren her bir vatandaşı düşündüğünü bir kez daha gözler önüne sermiş oldu.
İlçemizde bir çok ailenin çocuklarını erken yaşta bir kreş olmadığı için mağdur olduklarını belirten Başkan Coşar, “Milli Eğitim’e bağlı okullarımızda belirli bir yaşa kadar çocuklar ana okullarına kabul edilmekte, ancak daha küçük yaşta çocuklarımız için bir kreş bulunmamaktadır.
Belediyemiz projeleri arasında yer alan çocuk gündüz bakımevi ve kreşe ailelerimiz çocuklarını gönül rahatlığı ile teslim edebilecek, işyerlerinde çalışırken akıllı telefonlarından çocuklarına nasıl bakıldığını izleyebilecekler” dedi.
BOĞAZLIYAN’A HAYIRLI UĞURLU OLSUN
ORAN’a sunduğu projenin destek bulmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, 2020 yılında tamamlayacağımız “Mutlu Kreş Mutlu Yarın” projemiz ilçemize ve hemşerilerime hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.


 

Etiketler

#ORAN

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ