BARAN’DAN TARİHİ RESTORASYON

Okuduğunuz haber
ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR

BAŞSAVCI ŞAHİN VE REİS ATEŞ GÖREVE BAŞLADI

Anasayfa   /    Güncel    /    Ömür boyu mutluluklar

Ömür boyu mutluluklar

Boğazlıyanlı iş insanlarımızdan; İlahiyatçı-Avukat Halil İbrahim Şener ve Ayşe Şener’in biricik oğulları Ardahan Şener, hafta sonu düzenlenen ve dillere destan düğün töreni sonrasında Hatice – Ramazan Arısoy’un biricik kızları Medine Arısoy ile dünya evine girdi. Siyaset ve iş dünyası başta olmak üzere binlerce davetlinin katıldığı düğün töreninde konuklar, Medine ve Ardahan’ın mutluluklarına ortak oldu.

GÜNCEL      13 Temmuz 2021 - 00:53     0

Ömür boyu mutluluklar

Boğazlıyanlı iş insanlarından, İlahiyatçı – Hukukçu Halil İbrahim Şener ve Ayşe Şener’in biricik oğulları Ardahan Şener, binlerce davetlinin katıldığı ve dillere destan olan düğün töreni sonrasında Hatice – Ramazan Arısoy’un biricik kızı Medine Arısoy ile dünya evine girdi.
Siyasetçi ve iş dünyası başta olmak üzere Türkiye’nin çeşitli vilayetlerinden gelen binlerce davetlinin katıldığı düğün töreninde Halil İbrahim Şener, tüm katılımcıları kapıda karşılayarak, “Hoşgeldiniz” dedi.
Misafirlere maske ve kolonyanın ikram edildiği törende; davetliler adeta ikrama boğuldu. Açık alanda yapılan törende misafirler sosyal mesafe kuralına uyarak oturtuldu.
Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ın kıydığı nikah töreninde; Boğazlıyan eski Kaymakamlarından Ahmet Dilsiz, Ladin Mobilya Yönetim Kurulu Bakanı Sedat Böyük ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve Baba Yarısı Harun Meşe amcası da bu mutlu ana şahitlik ettiler.
Belediye Başkanı Coşar; evlilik cüzdanını gelin Medine Arısoy’a vererek genç çifte mutluluklar diledi.
Türkiye’nin dört bir yanından düğün için Boğazlıyan’a gelen konukların gece boyu süren neşesi dikkat çekti. Gecenin geç saatlerine kadar süren düğünde genç çift ve konukları gönüllerince eğlendiler
Boğazlıyan Haber Gazetesi olarak Medine ve Ardahan Çiftçine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ