İŞBİRLİĞİ, GÜÇBİRLİĞİ

Okuduğunuz haber
ÖMRÜNÜ HİZMET İÇİN ADAMIŞ BİR NEFER AK PARTİ YOZGAT MİLLETVEKİLİ YUSUF BAŞER

YAZGAN BOĞAZLIYAN’A IŞIK OLDU

Anasayfa   /    Güncel    /    ÖMRÜNÜ HİZMET İÇİN ADAMIŞ BİR NEFER AK PARTİ YOZGAT MİLLETVEKİLİ YUSUF BAŞER

ÖMRÜNÜ HİZMET İÇİN ADAMIŞ BİR NEFER AK PARTİ YOZGAT MİLLETVEKİLİ YUSUF BAŞER

12 Haziran 2011 seçimlerinde 24. Dönem AK Parti Yozgat Milletvekilliği görevine seçilen Avukat Yusuf Başer, Yozgat'ın gelişip büyümesi, göç veren değil göç alan bir il haline gelebilmesi için büyük mücadele veriyor. Gerek milletvekilliği öncesinde ve gerekse 12 yıllık vekilliği süresince; "Halka hizmet, Hakk'a hizmettir' sözünü şiar edinen Başer'in hizmet aşkı, Yozgat'ın ilinde, ilçesinde, beldesinde ve köylerinde yatırım ve hizmetlerle vücut buluyor.

GÜNCEL      21 Eylül 2022 - 23:49     0

ÖMRÜNÜ HİZMET İÇİN ADAMIŞ BİR NEFER AK PARTİ YOZGAT MİLLETVEKİLİ YUSUF BAŞER

Halkın içinde, halkın vekili olan; hafta içi Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde, hafta sonları ise Yozgat'ta mesaisini tüketerek var gücüyle hemşehrileriyle hemhal olan Adalet ve Kalkınma Partisi Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, AK Parti iktidarları döneminde İl’i, ilçeyi, beldeyi ve köyleri yeni hizmet ve yatırımlarla buluşturmaya devam ediyor.
Milletvekili Başer; Yozgat genelini; eğitim, sağlık, tarım, hayvancılık, kültür ve turizm, doğalgaz , organize sanayi bölgeleri başta olmak üzere, hızlı tren, havayolu ve karayolu ağıyla adeta devleştirerek merkez haline gelmesinde  ve köylerimize bsk asfalt, son dönemde beton yollara, kapalı sistem sulamayla tanıştıran, baraj ve göletlere kavuşturulmasında katkısı olan ve yatırımcının emrinde.
Yüreği her daim Yozgat'a bir hizmeti daha fazla nasıl kazandırabilirim diye çarpan AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, mütevazı kişiliği ile, halkın içinde, halkın gönlünde taht kurarak geleceğe emin adımlarla yürüyor.
“Siyasi hayatı süresince hemşerileriyle her daim hemhal olmuş, onların dertleriyle dertlenen, onların sevinçleriyle mutlu olan Başer’e olan sevgi ve destek her geçen gün artıyor. 
“Siyaset bir ekip işidir” anlayışıyla hareket eden ve başarısının sırrını buna bağlayan Milletvekili Yusuf Başer, siyasetteki başarısını şu sözlerle özetliyor: “Aynı değerleri paylaşan, hizmet aşkı ve millet sevdasıyla hareket eden ekiplerin çabasıyla mümkün olacağını düşünüyorum. Ekip ruhu içinde İlçe teşkilatlarınızla, belediye başkanlarınızla, parti yönetimi, milletvekilleri ve bürokratlarla birlikte hareket etmelisiniz. Biz hep bu ilkelerle hareket ettik ve etmeye de devam ediyoruz.
Siyasette halkın nabzını iyi tutmak, istek ve önerilerine vakıf olmak gerekiyor. Tarafınıza intikal eden sorunları çözüme kavuşturacak tecrübeye ve ekibe sahip olmanız gerekiyor. Ankara'ya taşıyacağınız sorunlara çözüm önerilerinizi de sunmanız gerekir. Sadece sorunları taşımakla sorunlar çözülmüyor. Meclis'e taşıdığınız sorunların çözüme kavuşmasını sağlayacak mercilere de ulaşmalısınız.
Ben Yozgat'ın sorun ve beklentilerinin neler olduğunu biliyorum ve Cumhurbaşkanı Yardımcımız sayın Fuat Oktay Beyefendi ve Adalet Bakanımız sayın Bekir Bozdağ Bey'le sürekli istişare ederek, en iyisini, en güzelini en kısa sürede çözüme kavuşturmak için çalışıyoruz.”
Hemşehrileriyle yapmış olduğu her buluşmada; “ Yozgat'a ve Yozgatlı'ya bir vefa borcum var. Ve bu hiç bir zaman bitmeyecek, eksilmeyecek” diyerek Yozgat’a olan sevdasını ve aşkını sıklıkla yineleyen Yusuf Başer, “AK Parti, milletin partisidir. Gücünü milletten alır. MİLLETİ YOK SAYANLAR, YOK OLMAYA MAHKÛMDUR.  Milletimizin 20 yıldır; kendisine hizmet eden, kendisine yakın olan siyasi partiye sahip çıktığını ve kendisine sahip çıkmayanlara defaten ders verdiğini hepimiz gördük. İlk günkü heyecanla, durmak yok hizmete devam” 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ