KOOPERATİF GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR

Okuduğunuz haber
NURDOĞAN YASA BOĞDU

ELBAŞI DEPREM BÖLGESİNDE

Anasayfa   /    Güncel    /    NURDOĞAN YASA BOĞDU

NURDOĞAN YASA BOĞDU

Yozgatspor eski başkanlarından, İlim Yayma Cemiyeti Halkla İlişkiler Başkanı ve Yozgat’ın sevilen simalarından Nurullah Nurdoğan’ın annesi Meliha Nurdoğan dualarla son yolculuğuna uğurlandı.

GÜNCEL      09 Kasim 2020 - 23:46     1

NURDOĞAN YASA BOĞDU

Yozgat’ın sevilen simalarından İlim Yayma Cemiyeti Halkla İlişkiler Başkanı Nurullah Nurdoğan’ın annesi Meliha Nurdoğan tedavi gördüğü hastanede vefat eden annesi Meliha Nurdoğan son yolculuğuna uğurlandı.
Kayseri’de uzun süredir tedavi gören 75 yaşındaki Meliha Nurdoğan yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Meliha Nurdoğan’ın vefat haberi Nurdoğan ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.
NURDOĞAN’A SON GÖREV
Meliha Nurdoğan’ın Ovakent Merkez Camii’nde öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. İl Müftü Yardımcısı Mustafa Balcıoğlu’nun kıldırdığı cenaze namazının ardından Meliha Nurdoğan için helallik istedi. Cenaze daha sonra Ovakent Mezarlığı’na defnedildi.
Türkiye’nin dört bir yanından Meliha Nurdoğan’ın cenaze namazına çok yoğun bir katılım olurken, siyaset, spor ve iş dünyasından bir çok isim son yolculuğa dualarla uğurladı.
Cenazeye Yozgat eski Valisi Kemal Yurtnaç, SGK Başkanı İsmail Yılmaz, Kayseri Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Dursun Büyükbaş, Samsun İdare Mahkemesi Başkanı Ahmet Yanık, Kahramanmaraş Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Turgay Çorak, Hatay Başsavcısı Ahmet Ataman, siyasiler, belediye başkanları, Yozgat ve şehir dışından bürokratlar, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
NURDOĞAN DUYGULANDI
Nurullah Nurdoğan, annesini ebediyete uğurlarken oldukça duygulandı. Taziyeleri kabul eden Nurdoğan, “Biricik annemin rahatsızlığında ve tedavi sürecinde dualarınızı eksik etmediniz. Bugünde acı günümüzde yanımızda yer aldınız. Uzaktan yakından cenazemize katılan, taziye ziyaretinde bulunan, mesaj gönderen, telefonla başsağlığı dileyen, definden önce ve sonra taziyemize gelip acımızı paylaşan, Türkiye’nin her yerinden dualarını esirgemeyen akrabalarımıza, dostlarımıza, arkadaşlarımıza, hemşerilerimize ve gönüldaşlarımıza ailemiz adına çok teşekkür ediyorum” dedi.
Boğazlıyan Haber Gazetesi olarak merhumeye Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 1 yorum yapılmış.

Erdal TEPE
Rabbim gani gani rahmet etsin mekanı cennet olsun inşallah başsağlığı diliyorum
3 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ