BU FIRSAT KAÇMAZ

Okuduğunuz haber
NURDOĞAN'A SEVGİ SELİ

EROĞLU RAMAZAN’A HAZIR

Anasayfa   /    Güncel    /    NURDOĞAN'A SEVGİ SELİ

NURDOĞAN'A SEVGİ SELİ

Ak Parti teşkilatlarında uzun yıllar görev yapan Eski İl Başkan Yardımcısı ve İlim Yayma Cemiyeti Başkanı Nurullah Nurdoğan, 14 Mayıs’ta yapılacak milletvekilliği ve cumhurbaşkanlığı seçiminin ülkenin kader seçimi olduğunu söyledi.

GÜNCEL      17 Mart 2023 - 13:13     0

NURDOĞAN'A SEVGİ SELİ

Yoğun bir kalabalık grubu ile AK Parti Yozgat İl Başkanlığına gelen Nurullah Nurdoğan, Milletvekili Aday Adaylık başvuru belgesini İl Başkanı Yusuf Başer’e takdim etti.
Nurdoğan burada yaptığı konuşmada seçimlerin önemine değinerek, “Öncelikle ülkemizde meydana gelen deprem ve sel felaketlerinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar geride kalanlara sabırlar diliyorum. Rabbim bir daha ülkemize böyle felaketler ve acılar yaşatmasın.Türkiye Yüzyılı’nın en önemli seçiminde Bismillah diyerek AK Parti’den aday adaylığı başvurusunu yapmış bulunuyorum. Rabbim Yozgat’ımıza ve Milletimize layık hizmetler yapmayı, ümmetin ve milletin birleştirici gücü Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yükünü bir nebzede olsa hafifletmeyi bizlere nasip eylesin. Bu vesile ile aday adayı olan arkadaşlarımızı da tebrik ediyorum.
Çıktığımız bu kutlu yolda tek gayemiz, milletimize ve memleketimize hizmettir. Dilimizin döndüğü, gücümüzün yettiğince sizlerin sesi olmaktır. 22 yıl önce milletimizin bağrından filizlenmiş, milletimizle büyümüş, milletimizin, ülkemizin yarınları için kök salmış AK Parti’nin bir ferdi olmaktan, millete hizmet çatısı altında bulunmaktan büyük onur duyuyorum.”dedi.
BİRÇOK KIYMETLİ KAZANIMLAR ELDE ETMİŞTİR
“Ülkemiz, AK Parti iktidarıyla 21 yıldır sağlıktan ulaşıma, savunma sanayinden, teknolojik gelişimlere kadar birçok kıymetli kazanımlar elde etmiştir.”diyen Nurdoğan, “Ayrıca temel hak ve özgürlükler anlamında kadın hakları ve kadınlara tanınan pozitif ayrımcılıkla ön plana çıkarmanın gayreti içerisinde olduk. Hayatın her alanında kadınlara hak ettikleri yere getirmek için elimizden gelen bütün çabayı gösterdik. Bununla birlikte Ülkemiz, Dış Politikada da Bölgesel güç haline gelmiş, sözünü dinleten lider ülke olmuştur. Türkiye 21 yılda vesayetten darbeye, terörden uluslararası baskıya, sırtındaki kamburlardan sıyrılmış ve bölgenin öncüsü bir ülke haline gelmiştir. Ülkemizin şahlanışının devamı ve ilerlemesi için bu seçim; uluslararası arenada kararlı ve dik duruşuyla, dış politikada etkin güç kazanan ve sınırlarımızdaki terör olaylarına karşı ortaya konulan iradede Türkiye’nin daha güçlü ve kararlı adımlarla tarih yazacağı bir döneme giriyor olması açısından da son derece önemli bir süreçtir. Tabiri caizse bu seçim kader seçimidir. Cumhuriyet tarihinin kırılma noktasıdır. Ya eskiye döneceğiz, Ya da Ülkemiz küresel güç olma yolunda ilerleyecektir. Bildiğiniz gibi batı medyasında yapılan analiz ve yorumlarda 2023’de Türkiye seçimlerinin tüm Dünyayı etkileyeceği Batı medyası tarafından da dillendirilmektedir. 14 Mayıs seçimleri Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde başlatılan ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonuyla ülkemiz için yepyeni atılımların hayata geçeceği bir dönem olacaktır İnşallah. Bu aziz millet, feraseti ile Ülkemizin geleceği ve gençlerimizin yarınlarını, daha yolun başında şahsi hesaplarla yapboza dönen zihniyetlere teslim etmeyecektir. Milletimiz aydınlık ve güçlü yarınları için tek yumruk olarak bir kez daha kendi iradesine sahip çıkacak, geleceğini emin ellere teslim edecektir.
Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde millete hizmet yolculuğumuzda tek gayemiz ülkemiz ve şehrimizin yarınları için var gücümüzle çalışmak olacaktır. Ak Parti iktidarımızda Yozgat’ımıza tarihin en büyük yatırımları yapılmıştır. Bu yatırımların devamı ve istikrarın sürmesi için Cumhur ittifakıyla birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Sözlerimi sonlandırırken bizleri yalnız bırakmayıp buraya kadar bizzat gelen, gelemeyip gönlü ve duaları hep bizimle olan tüm hemşerilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet diyoruz. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız, hep birlikte Türkiye olacağız diyor, selam, saygı ve hürmetlerimi sunuyorum. Sağ olun, Var olun Allah’a emanet olun”ifadelerini kullandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ