Yerköy’de arazi kavgası

Okuduğunuz haber
MUTLUYUZ, GURURLUYUZ

Kayseri Şeker’e gümüş FSA sertifikası

Anasayfa   /    Güncel    /    Mutluyuz, gururluyuz

Mutluyuz, gururluyuz

“Sağlık Çalışanlarına Vefa” adlı kısa film yarışmasında Boğazlıyan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öğrencileri mansiyon ödülü aldı.

GÜNCEL      13 Ocak 2021 - 23:44     0

Mutluyuz, gururluyuz

Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü ile Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü iş birliğince düzenlenen “Sağlık Çalışanlarına Vefa” konulu kısa film yarışmasında Boğazlıyan ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü öğrencileri Türkiye Birincisi oldu.
Millî Eğitim Bakanlığı Seçici Kurulunda yetkililerle birlikte Bilim Kurulu Üyelerinin de yer aldığı ve Covid-19 ile mücadele döneminde özveriyle çalışan sağlık çalışanlarının, gösterdiği üstün performansın vurgulandığı yarışmada, Boğazlıyan Milli Şehit Kaymakam Kemal Bey Anadolu Lisesi öğrencileri Mustafa Ayhan yönetiminde, kısa film dalında “SÜKUT” adlı kısa filmi Mansiyon Ödülüne layık görüldü.
VALİ POLAT’TAN TEBRİK
“SÜKUT” adlı kısa film ile Mansiyon Ödülüne layık görülen öğrencileri tebrik eden Yozgat Valisi Ziya Polat,” Öğrencilerimiz Mustafa Ayhan ,Gamze Altıntaş, Rana Öztürk’ü ve öğrencilerimize Rehberlik eden Öğretmenimiz Mehmet Rafet Coşar’ı tebrik eder, filmin oluşmasında emek veren okulumuzun yönetici öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederiz” dedi.
“MUTLUYUZ, GURURLUYUZ”
Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar,” Türkiye genelinde 81 il ve 911 ilçenin katılımıyla gerçekleştirilen “Sağlık Çalışanlarına Vefa” konulu kısa film yarışmasında ilçemizin birinci olduğu için mutluyuz, gururluyuz. Kahraman sağlık çalışanlarımıza vefa göstergesi olarak düzenledikleri bu anlamlı ve güzel kısa film için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz başta olmak üzere, Boğazlıyan Milli Şehit Kaymakam Kemal Bey Anadolu Lisesi idarecilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Sağlık kahramanlarımıza hayatları pahasına verdikleri fedakar mücadeleleri için minnettarız” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ