Kuzenlerden dans şov

Okuduğunuz haber
MUTLULUK SİZİNLE OLSUN

KAYNAK KÜÇÜK, HİZMET BÜYÜK

Anasayfa   /    Güncel    /    MUTLULUK SİZİNLE OLSUN

MUTLULUK SİZİNLE OLSUN

Yozgat’ta uzun yıllar gazetecilik mesleği yapan ve daha sonra Eski Milletvekili Abdulkadir Akgül ve halen AK Parti Urfa Milletvekili ve TBMM İdari Amiri Halil Özcan’ın basın danışmanlığı görevini sürdüren meslektaşımız Eren Kurban hayatını Ayşe Durak’la birleştirerek evlenenler kervanına katıldı.

GÜNCEL      20 Agustos 2019 - 00:27     0

MUTLULUK SİZİNLE OLSUN

Yimpaş Fabrikalar Sahası Sosyal Tesislerinde düzenlenen düğün töreninde Eren Kurban’ı dostları ve sevenleri yalnız bırakmadı. Çiftin nikahını Yozgat Belediye Başkanı Celal köse, kıyarken şahitliklerini ise AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, MHP Yozgat Milletvekili Ethem Sedef, Eğitim Bir Sen Yozgat Şube  Başkanı Kenan Şerefli, Yeniyer Belediye Başkanı Burhan Güvenç ve MHP İl Başkanı Ferhat Altan yaptı.
Oldukça yoğun katılımın olduğu düğünde Eren ve Ayşe çifti gönüllerince eğlenirken davetlilerde mutluluklarına ortak oldu.
Milletvekili Başer ve Sedef’te genç çiftleri tebrik ederek mutluluklar dileğinde bulundu. Düğün törenine; Yozgat Belediye Başkan Yardımcısı  Murat Tanışman,  İl Genel Meclis Başkanı İskender Nazlı, Sağlık Sen Yozgat Şube Başkanı Atakan Erciyas, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.
Bizde Boğazlıyan Haber Gazetesi olarak eski mesai arkadaşımız meslektaşımız Eren Kurban’ı tebrik ediyor, genç çiftimize bir ömür mutluluklar diliyoruz.

Etiketler

#Evren Kurban

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ