COŞAR: BİRLİĞİMİZ DAİM OLSUN

Okuduğunuz haber
MUHTAR DEMOKRASİNİN TEMEL TAŞIDIR

COŞAR DÜĞMEYE BASTI

Anasayfa   /    Güncel    /    MUHTAR DEMOKRASİNİN TEMEL TAŞIDIR

MUHTAR DEMOKRASİNİN TEMEL TAŞIDIR

Yenipazar Belediye Başkanı Menderes Baran, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Muhtar” demokrasinin temel taşıdır. Muhtarlık, en kaliteli hizmetin en hızlı bir şekilde halkımıza ulaştırılmasında en önemli mihenk taşlarından bir tanesidir. Kapım her zaman sonuna kadar açıktır. Halkımıza hizmet yolunda muhtarlarımızla birlikte yürüyeceğimizi bir kez daha yineliyorum" dedi.

GÜNCEL      19 Ekim 2020 - 23:31     0

MUHTAR DEMOKRASİNİN TEMEL TAŞIDIR

Yenipazar Belediye Başkanı Menderes Baran, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada; muhtarlık müessesesinin, vatandaşın mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmesi için kamu ve yerel yönetimler arasında önemli bir köprü vazifesi gördüğünü ifade etti.
Muhtarların, bulunduğu köy ve mahallelerde devletin tüm kurumlarını temsil ettiğini dile getiren Başkan Baran, "Milletimizin güçlü iradesinin yerelde temsilcileri olan muhtarlarımız; gurur ve umut kaynağımızdır. Muhtarlık, fedakarlık ve sevgi gerektiren zor bir görevdir ve muhtarlarımız da bu zorlu görevi büyük bir özveri ve meşakkatle yerine getirmektedirler. Muhtarlık, en kaliteli hizmetin en hızlı bir şekilde halkımıza ulaştırılmasında en önemli mihenk taşlarından bir tanesidir” dedi.
“Yenipazar Belediyesi olarak muhtarlarımıza hak ettiği değeri vermekte, halka hizmet yolunda tüm mahalle muhtarlarımızla diyalogumuzu sürdürmekteyiz” şeklinde konuşan Başkan Menderes Baran, Eğlence, Yaraş, Ömerli, Aşağı Sarıkaya, Karşıyaka ve Selanik Mahallesi muhtarlarımız vatandaşlarımız için yürüttüğümüz çalışmalarda da bizlerin en yakın çalışma arkadaşlarıdır” diye konuştu.
Yenipazar Belediye Başkanı Menderes Baran, sözlerini daha sonra şöyle tamamladı:
“Bu duygu ve düşüncelerle; tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü yürekten kutlarken, halkımıza hizmet yolunda her zaman muhtarlarımızla birlikte yürüyeceğimizi bir kez daha yineliyorum."

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ