Gümüş zirvede bıraktı

Okuduğunuz haber
MHP’NİN SIRÇALI ADAYI TANIŞ OLDU

En anlamlı hediye

Anasayfa   /    Siyaset    /    MHP’nin Sırçalı Adayı Tanış oldu

MHP’nin Sırçalı Adayı Tanış oldu

Sırçalı Beldesi’nin yetiştirdiği mümtaz şahsiyetlerden, yurtdışında yaptığı sosyal ve kültürel faaliyetlerle ismi gündemden düşmeyen, Avrupa ile Sırçalı arasında gönül köprüsü kuran Erhan Tanış, Milliyetçi Hareket Partisi’nden Sırçalı Belediye Başkanı Adayı oldu. Başvuru dilekçesini İlçe Başkanı Ali Akol’a teslim eden Tanış, “Gerek yurtiçinde ve gerekse yurtdışında edindiğim bilgi, birikim ve tecrübemi, doğup büyüdüğüm memleketim Sırçalı Beldemi’zin daha fazla gelişip büyümesi için vakfedeceğim” dedi.

SİYASET      23 Kasim 2018 - 14:39     2

MHP’nin  Sırçalı Adayı Tanış oldu

Sırçalı halkı tarafından sevilen, hayatının büyük bir bölümünü geçirdiği Hollanda’da gönül köprüleri kuran, kurduğu Dernek ve Federasyonlar’la, Sırçalı’ya bir çok hizmetin gelmesine aracılık eden Erhan Tanış, Milliyetçi Hareket Partisi’nden Sırçalı Belediye Başkanı Adayı oldu.
Çok sayıda hemşerileriyle birlikte MHP İlçe Teşkilatı’na geçen Tanış, başvuru dilekçesini İlçe Başkanı Ali Akol’a teslim etti.
Sevenlerinin ve Sırçalı halkının ısrarları sonucu Belediye Başkanı Adayı olduğunu söyleyen MHP Sırçalı Belediye Başkan Adayı Erhan Tanış, “Beni böylesi yüce bir makama layık görmelerinden dolayı hemşerilerime teşekkür ediyor, en kalbi şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Uzun süre Hollanda’da bulunmasına karşın, yüreğinin hep Sırçalı için attığını anımsatan Erhan Tanış konuşmasını şöyle sürdürdü: “Hollanda’da kurduğum Sırçalılar Derneği ve kurucusu olduğum Hollanda Türk Federasyonu aracılıyla Beldemize ve değerli hemşerilerimizle oluşturduğumuz gönül köprüsü sayesinde bir çok hizmetlerin kazandırılmasına vesile oldum.
Beldemizin ihtiyaçlarını yakinen bilenlerdenim. Yurtdışında edindiğim bilgi, birikim ve tecrübemi Beldemiz ve halkımız için kullanacağım. 
Nasıl ki, Sırçalı halkımız yıllar öncesinde yurtdışına gitmişse, inşallah bizler göreve seçildiğimiz takdirde, hem bunların yeniden Sırçalı’ya dönmesi için hem de oradaki kazanımlarını Beldemize getirmeleri noktasında çalışacağım.
Hatırlanacağı üzere, gerek Federasyonumuz ve gerekse Derneğimiz aracılığıyla defaten Sırçalılar Gecesi düzenleyerek, tüm iş adamı ve yatırımcılarla buluşmalar gerçekleştirdik. Beldemize bir çok kazanımlar sağladık. 
Allah kısmet ederse eğer, işadamlarımızla olan birlikteliklerimiz daha da sıklaşacaktır. Hizmet ve yatırımların yanında sosyal ve kültürel yönden Sırçalı’nın bir Marka Belde olmasını çok arzuluyorum. Bunu yapacak imkanımız ve tecrübelerimiz var. 
Büyük bir gelişim ve değişim yaşayacak olan Sırçalımız, yeniden cazibe merkezi haline gelecektir. Özellikle yurtdışında kalan hemşerilerimiz, doğup büyüdükleri memleketlerine geri dönecektir.
Göreve geldiğimiz takdirde, önceliklerim arasında Yaşlı ve bakım evini hayata geçirmek en büyük hayalimdir. Yapacağımız hizmet ve yatırımlarla Sırçalı’yı Avrupa ile entegre haline getirmek için bir çok projelerim ve çalışmalarım var. İnşallah, kazanan Sırçalımız ve değerli hemşerilerimiz olacak.
Yurtdışındaki hemşerilerimizin yapacağı yatırımlarla istihdama büyük katkı sağlanacak. Huzur Beldesi haline getirmeyi arzuladığımız Sırçalı, hak ettiği noktaya gelecektir.
Rabbim, çıktığımız bu yolda bizleri mahcup etmesin diyor, tüm hemşerilerime verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyor ve en kalbi şükranlarımı sunuyorum. 
Diğer aday arkadaşlarımıza da başarılar diliyorum.” 
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 2 yorum yapılmış.

Nazim korkmaz
Basarili olacagina kanaatimiz tamdir. ALLAH yar vede yardimcisi olsun
5 Yıl önce
H a sahingoz
Allah dan dileyim basarili olur ve insallah kazanirsiniz aynan dediginiz gibi hizmetlerinizi allahin izniyle yaparsiniz sizlere basarilar diliyorum allah yolunuzu acik etsin allah utandirmasin iyi aanslag ve basarilar diliyorum selamlar
5 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ