Yaralar sarılacak

Okuduğunuz haber
MHP’Lİ SEDEF MAZBATASINI ALDI

OSB KABINA SIĞMIYOR

Anasayfa   /    Güncel    /    MHP’Lİ SEDEF MAZBATASINI ALDI

MHP’Lİ SEDEF MAZBATASINI ALDI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, beraberinde partili üyelerinde katılımı ile Yozgat İl Seçim Kuruluna giderek Milletvekilliği Mazbatasını aldı.

GÜNCEL      22 Mayis 2023 - 23:50     0

MHP’Lİ SEDEF MAZBATASINI ALDI

Sedef, “Yozgat halkına çok teşekkür ediyorum. Biz bugünden itibaren tüm Yozgat’ın Milletvekili olarak oy veren vermeyen herkesi kucaklayacağımıza mazbatamızı aldığımız ilk günden söz veriyoruz. Ülkemiz, Yozgat’ımız için hayırlı hizmetler yapmayı Allah bizlere nasip eder inşallah”dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, mazbatasını 2. Ağır Ceza Mahkemesi Üyesi Hakim Sevgi Hekimhan’ın elinden aldı.
Yozgat’a hizmet etmek için çalıştıklarını dile getiren Sedef, “Yozgat halkına çok teşekkür ediyorum. Biz bugünden itibaren tüm Yozgat’ın Milletvekili olarak oy veren vermeyen herkesi kucaklayacağımıza mazbatamızı aldığımız ilk günden söz veriyoruz. Ülkemiz, Yozgat’ımız için hayırlı hizmetler yapmayı Allah bizlere nasip eder inşallah.”dedi.
SEDEF: DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ
Milletvekili Sedef, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Bir önceki dönemde gösterdiğimiz çalışmanın azmin 2-3 katını bu dönemde göstereceğimize inancım tamdır. Öyle bir sevgi ile karşılayan Yozgatlının mecliste yaptığım konuşmalardan soru önergelerinden memnun olmalarını bu seçim atmosferinde sahaya indiğimizde Yozgat için çaba gösterdiğimizi gördükleri ve bizi tekrar Milletvekili seçerken gönülden bizlere kucak açtıkları için belki o gün yaptığım 2-3 katını yapabilme çabasını göstereceğime tüm halkı huzurunda söz veriyorum. 
Memleket bizim Yozgat’ın evladıyız. Yozgat’a bir hizmet geleceği noktada milletvekili olmasak da eğer bizim elimizin uzanacağı bir noktadaysa Yozgat’a gelmesi için canı gönülden çabalayan bir insandık. Yozgat için her çabayı vereceğiz her insanımız değerli. Yozgat hakikaten Türkiye genelinde de vatanına milletine sahip çıkan misafirperver, hoşgörülü güzel insanların yaşadığı bir yer. Bu memlekette doğmaktan büyümekten yaşamaktan ve bu memlekete kendi memleketime hizmet edebilmekten mutluluk duyuyorum. Bu memleket her şeyin en güzelini hak ediyor. İnşallah bizler de gücümüzün aklımızın yettiği her şeyde Yozgat diyeceğiz. 
Genel siyasetten ben hep Yozgat siyasetini ön planda tuttum ülkemizin sıkıntılı günlerinde mecliste duruşumuzla Türkiye’nin mücadele verdiği sıkıntı yaşadığı her konuda da bizler devlet ile birlikte birlik beraberliği ile hiç geride durmadık hep önde yürüdük. 1980 öncesi nasıl canlarını ortaya koyan ülküdaşlarımız büyüklerimiz ağabeylerimiz varsa bizde bugün ülkemiz için, bayrağımız için, ezanımız için canımızı bile seve seve vereceğimizi ortamda hizmet etmekten kaçınacak değiliz. Memleket için hayırlı olur”şeklinde konuştu.
28 MAYIS SONRASINDA MEMLEKETİN 
ÖNÜNÜN AÇILACAĞINA İNANIYORUZ

28 Mayıs seçimlerinde Cumhur ittifakı olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı en çok oyla yeniden 13. Cumhurbaşkanı olarak seçeceklerini söyleyen Sedef, “Çalışmalarımız devam ediyor. 28 Mayıs sonrasında memleketin önü açılacağına inanıyoruz. Diğer ülkeler arasında yarışta Türkiye’nin daha güçlü olacağına inanıyorum. Bu mücadelede Milliyetçi Hareket Partisi olarak sonuna kadar ülkenin daha yükseklere çıkması için mücadele vereceğiz ve hem MHP’nin hem Cumhur ittifakının 14 Mayıs’ta seçim sonucuna bakıldığında milletvekilliği olarak Türkiye Büyük Millet Meclisinde yoğunluğu alması ülke üzerinde hain plan kuranların birçoğunun uykusun kaçırdı. Birçok hain belki o gece MHP’nin daha düşük oy alacağını algı oyunları ile MHP’nin yüzde 5’de gösterenler o gün belki hepsinin uykuları kaçtı hepsi uykusuz hala hepsi kederli çünkü Milliyetçi Hareket Partisi’nin ayakta durduğu bir Türkiye Büyük Millet Meclisi ve Türkiye’de emin olun hainlerin uykusu kaçmaya devam edecek. Bundan sonra ki seçimlerde daha güçlü geliriz de o hainlerin kazdıkları kuyuya çabuk düşerler. 28 Mayıs’ta da başarılı bir Cumhurbaşkanı seçimini atlatır Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Cumhur ittifakının katılımıyla Türkiye’nin önü açılacağına canı gönülden inanıyorum. Bu konuda Yozgatlı hemşehrilerime çok inanıyorum” şeklinde konuştu.
Milletvekili Sedef’e, mazbata programında; MHP İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, MHP Merkez İlçe Başkanı Adem Kızılay, İl Genel Meclis Üyesi Ümit Şahbaz, Türk Eğitim Sen Yozgat Şube Başkanı Mahmut Sunay Kabayel, Ülkü Ocakları İl Başkanı İrfan Şahbaz ve partililer katıldı. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ