Jandarma'dan orman yangınlarına karşı uyarı

Okuduğunuz haber
MHP’DEN YARDIM KAMPANYASI

Aşı olmayan kalmasın!

Anasayfa   /    Güncel    /    MHP’den yardım kampanyası

MHP’den yardım kampanyası

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, "Afet bölgelerine yakın belediyelerimizin yangınların ortaya çıktığı anda başlattığı yardım kampanyası, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin talimatıyla tüm belediyelerimizi kapsayacak şekilde genişletilmiş, afetzedelerin yaralarının sarılması için adeta seferberlik ilan edilmiştir" dedi.

GÜNCEL      03 Agustos 2021 - 00:10     0

MHP’den yardım kampanyası

Ülkenin farklı noktalarında çıkan yangınlarla mücadele devam ederken, çoğu vatandaşın evi, serası, tarım arazisi yandı, hayvanları telef oldu. Konuyla ilgili MHP'den gelen açıklamada, hayvanları telef olan vatandaşlar için kampanya başlatıldığı duyuruldu.
Milliyetçi Hareket Partisi Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili hemşehrimiz Sadir Durmaz, “Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin talimatlarıyla; hayvanları yangında telef olan köylülerin acısını hafifletmek ve bütçelerine katkı sağlamak maksadıyla MHP il ilçe teşkilatları ve belediyelerinden hayvanları telef olan ailelere 5 keçi, 5 koyun ve 2 düve yardımı yapılması maksadıyla kampanya başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerini kullandı.
MHP'li Durmaz, yaptığı yazılı açıklamada, ülkenin birçok ilinde çıkan orman yangınlarının kendilerini üzdüğünü, son 3 gün içinde 125 yangının kontrol altına alındığını kaydetti.
Kontrol altına alınan orman yangınlarının nedenlerinin adli ve idari birimler tarafından araştırıldığını belirten Durmaz, "Eğer bir sabotaj veya terör eylemi varsa Türk adaleti üzerine düşeni yapacak ve failler hak ettikleri cezayı çekeceklerdir. Beklentimiz, bunun bir an önce olmasıdır. Aynı anda onlarca noktada çıkan orman yangınlarını kontrol altına alınma, söndürme ve soğutma çalışmaları, devletimizin ilgili ekiplerinin olağanüstü gayretleri ve cansiperane mücadeleleriyle devam etmekte, vatandaşlarımızın fedakarca desteği sürmektedir. Hepsine şükranlarımızı sunuyor, takdir ve teşekkürlerimizi iletiyoruz" dedi.
Genel Başkan Yardımcısı Durmaz, MHP'li belediyelerin yangınların başladığı ilk günden itibaren afet bölgelerine yardım etmenin gayreti içinde olduğunu belirterek, "Özellikle yangın bölgelerine yakın belediyelerimiz, yangından etkilenen vatandaşlarımız için her türlü ihtiyaç malzemelerini ulaştırmış, yangından kurtarılan hayvanlarımız için de barınak ve yem temini sağlamıştır. Afet bölgelerine yakın belediyelerimizin yangınların ortaya çıktığı anda başlattığı yardım kampanyası, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin talimatıyla tüm belediyelerimizi kapsayacak şekilde genişletilmiş, afetzedelerin yaralarının sarılması için adeta seferberlik ilan edilmiştir. MHP'li Belediyeler, ülke olarak maruz kaldığımız her doğal afette olduğu gibi bu süreçte de üzerlerine düşeni yapacak, mağdur vatandaşlarımızın acılarını hafifletmek için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacaktır" dedi.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ