ADLİYE’DE DUYGULU VEDA

Okuduğunuz haber
MHP’DEN “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ

TURHAL’A HÜZÜNLÜ VEDA

Anasayfa   /    Güncel    /    MHP’DEN “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ

MHP’DEN “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ

Milliyetçi Hareket Partisi Boğazlıyan İlçe Teşkilatı, Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ı makamında ziyaret etti. Başkan Coşar’a yapmış olduğu hizmet ve yatırımlardan dolayı teşekkür eden MHP’liler, özellikle Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi’nde alınan mesafeden dolayı minnettarlıklarını dile getirerek, “İnşallah bölgemizin iş ve aş umudu olacak. Boğazlıyan’ımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

GÜNCEL      23 Haziran 2022 - 01:20     0

MHP’DEN “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ

Milliyetçi Hareket Partisi Boğazlıyan İlçe Başkanı Selahattin Demiroğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ı makamında ziyaret etti. Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi’nin kuruluşunu, ilçeye kazandırdığı sosyal, kültürel ve ekonomik yatırımlarla hem ilçenin istihdamını, hem de çehresini değiştirdiğini söyleyen Demiroğlu, “MHP İlçe Teşkilatı olarak yapmış olduğunuz çalışmalarınızdan dolayı takdir ediyor ve destekliyoruz” dedi.
Belediye Başkanı Gökhan Coşar, MHP İlçe Başkanı Selahattin Demiroğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Ben sizlere evimize, evinize hoş geldiniz diyorum. Çünkü biz birlikte yol arkadaşı dava arkadaşıyız. Milliyetçi Hareket Partisi ve hükümetimizin  birlikte hareket ediyoruz. Aynı pencereden aynı manzaraya bakıp aynı hedeflere yürümek için birlikte yol arkadaşı olduğumuz ve bundan da çok mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. 
Bu değerli ziyaretiniz bizim için çok önemli. Hem hükümet bazında da birlikteyiz, yerel yönetimde de siz kardeşlerimizle omuz omuza birlikte istişare ederek yerelde de kararları ortaklaşa, ortak aklı tesis ederek almak için biz her zaman hazırız. Boğazlıyan’ımız  için bir arada ne yapılması gerekiyorsa birlikte içinde olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.
Başkan Coşar konuşmasını daha sonra şöyle sürdürdü:
“Öncelikle MHP Boğazlıyan İlçe Başkanımız sayın Selahattin Demiroğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Biz Boğazlıyan sevdalısıyız, Boğazlıyan için çalışıyoruz. Aynı yolda yürüyen iki partinin birleşmiş olduğu Cumhur İttifakının paydaşlarıyız. Birlikte Boğazlıyan’ı en iyi seviyelere çıkarmaya çalışıyoruz.
Biz ne kadar Boğazlıyan’ı düşünüyorsak, Başkanım da o kadar düşünüyor. Beraber istişare ederek Boğazlıyan’ı en iyi yere getirmeye çalışıyoruz. 
Organize Sanayi Bölgesi başta olmak üzere; sosyal yaşam alanlarını genişletmek adına birçok projeye hayatiyet kazandırıyoruz. 
Başkanımızın ve ekibinin yanımızda olması bizleri çok mutlu ediyor. Başkanımızın bize vermiş olduğu destek sonsuz. Ben kendilerine yürükten teşekkür ediyorum.
Boğazlıyan’ı hep birlikte büyütecek ve geliştireceğiz inşallah. Boğazlıyan’daki hemşehrilerimizin hizmetin en iyisine layık olduğunu düşünüyoruz.” 


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ