Prof. Dr. Taner Demirer: Tedavimiz var

Okuduğunuz haber
MHP’DEN BOĞAZLIYAN ÇIKARMASI
Anasayfa   /    Güncel    /    MHP’den Boğazlıyan Çıkarması

MHP’den Boğazlıyan Çıkarması

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nden arta kalan zamanını Yozgat’ta geçiren Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef’in önceki günki durağı Boğazlıyan oldu. Gittiği ilçe, belde ve köylerde büyük bir sevgi seliyle karşılanan Sedef, hemşehrilerinin hem hayır dualarını aldı, hem de sorun ve taleplerini yerinde dinlemiş oldu. Milletvekili Sedef, “Bizler sadece seçimlerde değil her zaman halkımızın yanında olmak adına ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Halkımızın partimize ve bizlere olan yoğun teveccühü azimle çalışmamıza vesile oluyor” dedi.

GÜNCEL      25 Ocak 2021 - 22:39     0

MHP’den Boğazlıyan Çıkarması

Bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Boğazlıyan’a gelen Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, ilçe girişinde İlçe Teşkilatı, Ülkü Ocakları ve çok sayıda partililerce karşılandı.
Soğuk kış gününe aldırış etmeden Meclis’ten arta kalan zamanını hemşehrileriyle birlikte geçiren Milletvekili Sedef’in ilk durağı Boğazlıyan Kaymakamı Metin Demirel oldu. 
MHP İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, İlçe Başkanı Selahattin Demiroğlu, Yenipazar Belediye Başkanı Menderes Baran, İl Ocak Başkanı İrfan Şahbaz, Boğazlıyan Ocak Başkanı Emre Korkmaz ile birlikte İlçe Kaymakamı Metin Demirel ziyaret eden Sedef, Boğazlıyan ile ilgili fikir alışverişinde bulundu. Kaymakam Demirel, Milletvekili Sedef ve beraberindekilere ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, teşekkür etti. Milletvekili İbrahim Ethem Sedef de, Kaymakam Demirel’e ilgi ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.
Daha sonra Sivil Topluk Kuruluş başkanlarını tek tek ziyaret eden Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, ilk olarak Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Nuri Erkoç’la bir araya geldi. Kooperatif’in çalışmaları hakkında bilgiler alan Sedef, Başkan Erkoç’a teşekkür etti.
Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sinan Yazılıtaş ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Öcal Öcalan ve Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Demiroğlu’nu da makamlarında ziyaret edip, esnaf, sanatkar ve çiftçilerin sorun ve beklentilerini tek tek not alan Milletvekili Sedef, misafirperverliklerinden dolayı Başkanlara teşekkür etti.
STK ziyaretleri sonrasında Boğazlıyan’ın istihdamına ve ekonomisine önemli katkılar bulunan Boğazlıyan Şeker Fabrikası’nı ziyaret eden Sedef ve beraberindekileri Fabrika Müdürü Mustafa Şafak karşıladı.
Fabrikanın çalışmaları hakkında bilgiler alan MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, Fabrika Müdürü Mustafa Şafak ve ekibine misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.
Boğazlıyan’daki ziyaretlerini Ülkü Ocakları ile sürdüren Sedef, kendisini karşılayan Ocak Başkanı Emre Korkmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ne, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, “Ülkü Ocakları şehitlerin emaneti, gazilerin göz nuru, vatan ve millet sevgisinin onur mihveridir" sözünü hatırlatarak, Varolasın Ülkü Ocakları” sözüyle seslendi.
Ocak Başkanı Emre Korkmaz’dan çalışmaları hakkında bilgiler alan Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, Korkmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.
Son olarak Boğazlıyan Meslek Yüksekokulu’na hareket eden MHP Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef ve beraberindekileri Okul Müdürü Mustafa Kocakaya’yı makamında ziyaret etti.
Ziyaretlere ilişkin açıklama yapan MHP İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, “Hemşerilerimizden aldığımız güçle çalışıyoruz” dedi.
Her zaman vatandaşın yanında olduklarını dile getiren Irgatoğlu, “Biz vatandaşlarımızın her zaman yanındayız onlar da sağ olsunlar bizleri hiç yalnız bırakmadılar. Aklı fikri Türkiye olan , tek hedefi bu aziz milleti hak ettiği yüksek refah ve huzur ortamına kavuşturmak olan partimiz inandığı yolda milletinin yanında yürümekten asla vazgeçmeyecektir” şeklinde konuştu.
Irgatoğlu, göreve geldiği ilk günden bu tarafa vatandaşla birlikte olduklarını belirterek, “Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar hep halkımızla iç içe çalışıyoruz. İlçelerimizi ziyaret ediyoruz. Teşkilatlarımızla ve sivil toplum kuruluşları ile görüşüyoruz. Halkımızın nabzını halkımıza sorarak tutuyoruz. Milletvekilimiz İbrahim Ethem Sedef beyefendi de bizleri yalnız bırakmıyor. Halkın vekili ile halkı ziyaret ediyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatları olarak hangi ilçede ziyaretlerde bulunduk ise hep sıcak bir karşılama oldu. Hemşerilerimiz bizi gittiğimiz her yerde bağrına basıyor. Nereye gitsek o hanenin yada iş yerinin bir üyesi gibi bizleri ağırlıyorlar. 
Milliyetçi Hareket Partisi olarak sadece seçimlerde değil her zaman halkımızın yanında olmak adına ziyaretlerimizi yapıyoruz. Halkımızın partimize ve Milletvekilimize olan yoğun teveccühü bizim azimle çalışmamıza vesile oluyor. Bizde onlardan aldığımız güçle çalışmalarımıza devam ediyoruz. İlçelerimizi şehrimizi karşı karış gezerek nerde ki hemşerilerimizin derdi varsa, nerde ki istekleri varsa ve bizlerden ne bekliyorlarsa onları dinleyip ona göre çalışmalarımızı yürüteceğiz. Her zaman daha güçlü bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizleri bağrına basan ve her yerde bizlere sahip çıkan hemşerilerimize teşekkürü de borç bilirim” ifadelerine yer verdi.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ