TEKNOLOJİYE MEYDAN OKUYOR

Okuduğunuz haber
MESLEKTAŞIMIZIN ACI GÜNÜ

Trafik Haftası dolu dolu

Anasayfa   /    Güncel    /    Meslektaşımızın acı günü

Meslektaşımızın acı günü

Anadolu Ajansı Yozgat İl Temsilcisi olarak görev yapan Ömer Ertuğrul’un babası PTT’den emekli Kemal Ertuğrul, Lök Köyünde toprağa verildi.

GÜNCEL      13 Mayis 2022 - 13:21     0

Meslektaşımızın acı günü

Çapanoğlu Büyük Camide öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Ertuğrul’un cenazesi Lök Köyünde defnedildi. Anadolu Ajansı Yozgat İl Temsilcisi Ömer Ertuğrul ve emekli Baş Komiser İhsan Ertuğrul, Adnan Tur sahibi, Adnan ile Atilla Ertuğrul’un babaları Kemal Ertuğrul (79) bir süredir tedavi gördüğüm Şehir Hastanesinde hayatını kaybetti. Ertuğrul’un vefatı ailesi ve sevenlerini yasa boğdu. Cenaze namazına; Ertuğrul ailesi ve yakınlarının yanı sıra, Yozgat Valisi Ziya Polat, Belediye Başkanı Celal Köse, İl Emniyet Müdürü Murat Esertürk, İl Jandarma Komutanı Albay Halil Başer, Saraykent Kaymakamı Ali Açıkgöz, Çekerek Belediye Başkanı Eyüp Çakır, bazı kurum müdürleri, Anadolu Ajansı Kayseri Bölge Müdürü Orhan Canbulatel, parti ve STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Boğazlıyan Haber Gatesi olarak merhuma Allah’tan rahmet yakınlarına ve sevenlerine sabır dileriz. 


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ