OKTAY, Hemşehrileri ile buluştu

Okuduğunuz haber
MALİ MÜŞAVİRLERE ÇALIŞMA ODASI

Yurt sıkıntımız yok

Anasayfa   /    Güncel    /    Mali Müşavirlere çalışma odası

Mali Müşavirlere çalışma odası

Yozgat SMMMO Başkanı Ahmet Bulut, daha iyi hizmet sunacaklarını kaydetti.

GÜNCEL      06 Ekim 2021 - 23:12     0

Mali Müşavirlere çalışma odası

Yozgat Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (SMMMO), vatandaşlara hizmet etmek amacıyla SGK ve Defterdarlık içerisinde bir çalışma oluşturdu. Yozgat SMMMO Başkanı Ahmet Bulut, Valilik binasında içerisinde bulunan Defterdarlık Vergi Diaresi ve SGK İl Müdürlüğü bünyesinde üyelerin acil iş ve işlemlerinde kullanmaları üzerine birer çalışma odası tahsis edildiğini söyledi.
Bulut, “Başta valimiz Ziya Polat olmak üzere, defterdarımız Erdoğan Yıldıraner ve SGK İl Müdürümüz Bilal Keskin’e üyelerimiz adına teşekkür ediyoruz” dedi.
Bulut, kamu kurumlarında iş ve işlemlerinin uzaması nedeniyle oda üyelerinin sıkıntı yaşadığını aktardı. Bulut, “Meslektaşlarımızın sorunlarını çözüm üretiyoruz. Meslektaşlarımızın kullanacağı yeterli donanıma sahip çalışma odası tahsis ettik” ifadelerini kullandı.

 

Etiketler

#Yozgat

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ