BERBERLER MESAİYE BAŞLADI

Okuduğunuz haber
LEYLEK YUVAYA DÖNDÜ

AKGÜL ESNAFA CAN SUYU OLDU

Anasayfa   /    Güncel    /    LEYLEK YUVAYA DÖNDÜ

LEYLEK YUVAYA DÖNDÜ

Boğazlıyan ilçesine bağlı Özler Köyü’nde İbrahim Duman isimli vatandaş tarafından yaralı halde bulunan leyleği evinde bir gün misafir ettikten sonra, Yozgat Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ekiplerine teslim etti. Leyleğin, veteriner hekimler tarafından tedavisi gerçekleştirilen leyleğin, sağlığına kavuştuktan sonra doğaya salınacağı öğrenildi.

GÜNCEL      14 Mayis 2020 - 01:39     0

LEYLEK YUVAYA DÖNDÜ

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte tekrar yuvalarına dönen leylekler, bulunduğu yerin maskotu haline gelirken, Özler Köyü’nde İbrahim Duman isimli vatandaş tarafından yaralı halde bulunan leylek, emin ellere teslim edildi.
Önceki gün tarla işlerini görmek üzere araziye giden ve her zaman aşina olduğu leyleklerle karşılanan Duman, bir leyleğin hareket etmemesi üzerine yanına yaklaşarak yaralı olduğunu fark etti.
Tarladaki işini bir kenara bırakıp leyleği köye getirerek evinin baş köşesinde bir gün misafir eden ve onu besleyen İbrahim Duman, Yozgat Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü’nü arayarak durumu bildirdi.
İhbar sonrası köye hareket eden ekipler, İbrahim Duman’a duyarlı davranışından dolayı teşekkür ederek leylekle birlikte Özler köyünden ayrıldı.
Veteriner hekim tarafından tedavisi gerçekleştirilen ve gözetim altında tutulan leylek, sağlığına kavuştuktan sonra doğaya salınacağı öğrenildi.


 

Etiketler

#Boğazlıyan

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ