ATIKLAR ESERE DÖNÜŞTÜ

Okuduğunuz haber
KURSİYERLERDEN MEHMETÇİK’E DESTEK

BARIŞ PINARI HAREKATINA ŞEKER’DEN BÜYÜK DESTEK

Anasayfa   /    Güncel    /    KURSİYERLERDEN MEHMETÇİK’E DESTEK

KURSİYERLERDEN MEHMETÇİK’E DESTEK

Boğazlıyan Tercih Özel Öğretim Kurs Merkezi’nde görevli personel, öğretmen ve öğrenciler Barış Pınarı Harekâtında görev alan Mehmetçiklere asker selamı ile destek verdiler.

GÜNCEL      14 Ekim 2019 - 23:31     0

KURSİYERLERDEN MEHMETÇİK’E DESTEK

Türk Silahlı Kuvvetlerinin, Suriye Milli Ordusu'yla birlikte Suriye'nin kuzeyinde PKK/YPG ve DEAŞ terör örgütlerine karşı güvenli bölge oluşturmak amacıyla Fırat'ın doğusuna yönelik başlattığı Barış Pınarı Harekâtına katılan Mehmetçiklere Boğazlıyan Tercih Özel Öğretim Kurs Merkezi’nde görevli olan personel, öğretmen ve öğrenciler kurum önünde dev Türk bayrağı açarak asker selamı ile destek verdi.
Kurum Müdürü Fatih Yıldırım yaptığı açıklamada, "Barış Pınarı Harekâtına katılan askerlerimize destek olmak için Türk bayrağı açarak asker selamı verdik. Allah vatanımızı ve milletimizi korusun. Güvenlik güçlerimizi ve Mehmetçiğimizi muvaffak etsin." 


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ