DEMİROĞLU’NDAN COŞAR’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Okuduğunuz haber
KÜLLİYE’N MUTLULUK

ŞAHİN RAKİPSİZ BAŞKAN

Anasayfa   /    Güncel    /    KÜLLİYE’N MUTLULUK

KÜLLİYE’N MUTLULUK

Boğazlıyan Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi’ne yatırım yapacak iş insanları Külliye’de buluştu

GÜNCEL      03 Kasim 2022 - 00:58     0

KÜLLİYE’N MUTLULUK

Boğazlıyan Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi’nde yatırım yapacak olan sanayici ve iş insanları Cumhurbaşkanı Yardımcısı sayın Fuat Oktay Beyefendi’nin başkanlığında bir araya geldi. Boğazlıyan'da kurulan Fuat Oktay organize sanayi bölgesine ilişkin bir sunumun da gerçekleştirildiği toplantıda, yatırımcı firmaların toplam yatırım özetleri, ihracat, ciro ve yatırım hedefleri ile hedef istihdam sayıları ele alındı.

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ın Liderliği’nde Türkiye’de rekor sayılacak günde kurulumu tamamlanan ve Boğazlıyan başta olmak üzere bölgenin ekonomisini, gelişimini ve istihdamını büyük ölçüde artıracak olan Fuat Oktay Organize Sanayi Bölgesi’ne yatırım yapacak iş insanları Cumhurbaşkanı Yardımcısı sayın Fuat Oktay’ın başkanlığında Külliye’de bir araya geldi.
Yaklaşık 3 saat süren 2022 Yatırım Planı toplantısına Yozgat Valisi Ziya Polat, Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar ve Boğazlıyan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Öcal Öcalan’ın yanısıra 23 yatırımcı iş adamı katıldı.
Boğazlıyan'da kurulan Fuat Oktay organize sanayi bölgesine ilişkin bir sunumun da gerçekleştirildiği toplantıda, yatırımcı firmaların toplam yatırım özetleri, ihracat, ciro ve yatırım hedefleri ile hedef istihdam sayıları ele alındı.
Toplantıda, yatırımcıların değerlendirme ve taleplerini dikkatle dinleyen Cumhurbaşkanı Yardımcısı sayın Oktay, sanayi bölgesinde yatırımların tamamlanması ve üretime geçilmesi için gereken desteği sağlayacağının altını çizdi.
- Yatırımcılar verdiği destek ve katkılardan dolayı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay'a teşekkür ettiler.
Gıda, tekstil, makine, organik kimya, ambalaj, otomasyon, metal sanayi gibi sektörlerden 26 firmanın yer alacağı Boğazlıyan Fuat Oktay OSB'nin ilk etapta 1685, toplamda 9 bin 690 kişiyi istihdam etmesi hedefleniyor.
Toplam imar alanı 1070, sanayi parseli 650 dönüm olan ve alan doluluk oranı yüzde 95,4'e ulaşan sanayi bölgesindeki yatırımlardan toplam  528 milyon Dolar ciro ve toplam 245 milyon Dolarlık yıllık ihracat bekleniyor.
Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, toplantı sonrasında yaptığı kısa açıklamasında, “Yatırımcıların taleplerini dikkatle dinleyen, bölgemizdeki yatırımların tamamlanması ve üretime geçilmesi için gereken desteği sağlayacağının altını çizen Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Fuat Oktay Beyefendi’ye kabullerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.
İlçemizde başarılı bir yatırım iklimi oluşturmaya el birliğiyle devam edeceğiz” dedi.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ