SENSİZLİĞE HALA ALIŞAMADIK

Okuduğunuz haber
KREDİ KÜÇÜK, HEDEF BÜYÜK

SEVGİ ENGEL TANIMAZ

Anasayfa   /    Güncel    /    KREDİ KÜÇÜK, HEDEF BÜYÜK

KREDİ KÜÇÜK, HEDEF BÜYÜK

Mini Mikro Kredi Projesi, Uzunlu Atatürk İlkokulu’nda başladı

GÜNCEL      17 Mayis 2022 - 00:35     0

KREDİ KÜÇÜK, HEDEF BÜYÜK

Boğazlıyan Kaymakamlığı Eğitime Destek Programı Kapsamında Uzunlu Belediyesi tarafından desteklenen Mini Mikro Kredi Projesi, Uzunlu Atatürk İlkokulu’nda başladı. 
Proje tanıtımı ve projenin dahilinde kurulacak olan Pazar açılışı, Boğazlıyan Kaymakamı Recep AYDIN, proje destekçisi Uzunlu Belediye Başkanı Okan Yaşar ELBAŞI ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa ŞİMŞEK’in katılımlarıyla yapıldı.
Açılışta konuşan Kaymakam Recep AYDIN, Boğazlıyan Kaymakamlığı olarak ilçedeki belediyeler ve sivil toplum kuruluşlarını eğitim faaliyetlerine ortak etmek istediklerini belirterek, Uzunlu Atatürk İlkokulu tarafından hazırlanan Mini Mikro Kredi Projesine destek veren Uzunlu Belediye Başkanı Okan Yaşar ELBAŞI’ya destekleri için teşekkür etti.
Eğitim faaliyetlerine verilecek desteğin önümüzdeki yıllarda artarak devam edeceğini belirten Kaymakam AYDIN, 2 Projesi desteklenen Uzunlu Atatürk İlkokulunda önümüzdeki yılda daha büyük projelerin hazırlanacağına inandığını aktardı.
MİNİK GİRİŞİMCİLERE FIRSAT
Kaymakam Recep AYDIN ve beraberindekiler, Uzunlu Belediyesi tarafından sermayesi verilen öğrencilerin kurduğu pazarı gezerek minik girişimcilerden alışveriş yaptı. Kaymakam AYDIN öğrencilerin heyecanlarını gidermek ve çabalarını takdir etmek için öğrencilerle tek tek ilgilendi.
Bütün öğrencilerden alışveriş yapan Uzunlu Belediye Başkanı Okan Yaşar ELBAŞI, bu güzel projenin yaygınlaştırılması ve sürdürülmesi için gereken desteği vermeye devam edeceklerini belirterek, burada atılan girişimcilik tohumlarının ailelere de örnek teşkil edebileceğini söyledi. Önümüzdeki günlerde bu etkinliği Uzunlu Parkında daha fazla insana hitap edecek şekilde düzenleyeceklerini de kaydetti.
Projeyi hazırlayan Okul Müdürü İsmail TUNÇ, Mini Mikro Kredi Projesinin adının çağrıştırdıklarından daha fazlası olduğunu, bünyesinde Matematik, Türkçe, Sosyal Bilgiler, Kişilerarası İletişim ve Girişimcilik içerdiğini dile getirdi. Böyle bir etkinliğe öncülük eden Kaymakam Recep AYDIN’a, Proje destekçisi Uzunlu Belediye Başkanı Okan Yaşar ELBAŞI’ya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa ŞİMŞEK’e teşekkür eden Okul Müdürü İsmail TUNÇ, etkinlikte emeği geçen öğretmenlere, öğrencilere, velilere ve alışverişe gelen herkese teşekkürlerini iletti. Tunç, daha farklı ve farkındalık oluşturacak projeler için çalışacaklarını belirtti.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ