ESNAFA DEVA OLACAK

Okuduğunuz haber
KOOPERATİFLER BİRLEŞİYOR

ADLİYE’DEN ANLAMLI TURNUVA

Anasayfa   /    Güncel    /    KOOPERATİFLER BİRLEŞİYOR

KOOPERATİFLER BİRLEŞİYOR

Boğazlıyan, Yerköy, Yeşilhisar, Şarkışla, Gemerek, Sarıoğlan, Sarıkaya, Çandır, Şefaatli Kooperatifleri temsilcilerinin oluşturduğu Anadolu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifleri Üst Birliği dün Boğazlıyan Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nde toplandı.

GÜNCEL      23 Eylül 2021 - 00:11     0

 KOOPERATİFLER BİRLEŞİYOR

Geleceğe yönelik yol haritası çizmek ve kooperatiflerin hak ve menfaatleri konusunda çalışmalar yapmak üzere fikir alışverişinde bulundular.
Toplantıya ev sahipliği yapan Boğazlıyan Motorlu Taşıyıcılar kooperatifi Başkanı Köksal Kılıçaslan, toplantının oldukça verimli geçtiğini, çağın ihtiyaç ve gereklerine cevap verecek kararlar aldıklarını ve katma değer üretiminde sektörde lider konuma ulaşmak için fikir birliği oluştuğunu ifade etti.

 

 

 

Etiketler

#Boğazlıyan

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ