KAHVEHANEDE BASILDILAR

Okuduğunuz haber
KOMBİ VE MUSLUK ÇALAN İKİ HIRSIZ TUTUKLANDI

SUNGUR ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Anasayfa   /    Güncel    /    Kombi ve musluk çalan iki hırsız tutuklandı

Kombi ve musluk çalan iki hırsız tutuklandı

Yozgat'ta Yeni Cami Mahallesi bir ikamette kimliği belirsiz iki şüpheli şahsın ikamete ait kombi ve muslukları çalarak kaçtığı ihbarı üzerine Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler Yozgat Cumhuriyet Başsavcılığından alınan talimatlar doğrultusunda şüphelilerin kimlik tespiti ve yakalanmalarına yönelik çalışma başlatıldı.

GÜNCEL      29 Nisan 2021 - 00:09     0

Kombi ve musluk çalan iki hırsız tutuklandı

Polis ekipleri, Mobese kameralarından “İkametten Nitelikli Hırsızlık Olayı” ile ilgili N. E. ve M.İ.Y isimli şüpheliler olduğunu tespit etti.
Ekipler, çaldıkları malzemeleri hurdacıya satma girişimde bulundukları sırada iki şüpheliyi suç unsuru eşyalar ile birlikte gözaltına aldı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

 

Etiketler

#Yozgat

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ