YEREL BASIN ÜLKENİN KALBİDİR!

Okuduğunuz haber
KÖFTE BAHANE, BULUŞMA ŞAHANE

BÜYÜK: YATIRIMCI BAŞTACIMIZ

Anasayfa   /    Güncel    /    KÖFTE BAHANE, BULUŞMA ŞAHANE

KÖFTE BAHANE, BULUŞMA ŞAHANE

Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Yozgat’ta bir ilki gerçekleştirdiği program çerçevesinde üniversite öğrencileriyle buluştu. Boğazlıyan Meslek Yüksekokulu binası önünde düzenlenen etkinlik büyük ilgi görürken, Başkan Gökhan Coşar kendi eliyle pişirdiği köfteleri ekmek arasına koyarak idareci, akademisyen ve öğrencilere ikram etti. Bu tür sosyal etkinliklerin artarak devam edeceğini söyleyen Başkan Coşar, “Sizleri Boğazlıyan’da ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. İnşallah ilçemizden güzel anılarla ayrılırsınız. Önemli olan hiçbir öğrencimiz sorun yaşamadan hoş bir sada bırakmış oluruz” dedi.

GÜNCEL      07 Aralik 2021 - 00:26     0

KÖFTE BAHANE, BULUŞMA ŞAHANE

Yapmış olduğu etkinlik ve programlarla Yozgat’ta ilkleri gerçekleştiren Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, bu kez Meslek Yüksek Okulu’ndaki 400’e yakın öğrenciyle buluştu.
Okul çıkışında okul bahçesinde kurulan ve onlarca mangalın ateşlendiği etkinlikte, kendi elleriyle pişirdiği köfteleri ekmek arası yapıp öğrencilere ikram eden Başkan Coşar, “İnşallah bu tür etkinliklerimiz artarak devam edecektir” dedi.
EN GÜZEL BİRLİKTELİK
Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ, İlçe Kaymakamı Recep Aydın, Cumhuriyet Başsavcısı Gökhan Şahin, Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Cihat Ateş başta olmak üzere çok sayıda kurum müdürünün katıldığı etkinlikte, hem öğrenciler hem de katılımcılar unutulmaz bir gün geçirdi.
Meslek Yüksekokulu bahçesinde kurulan ve Belediye tarafından hazırlanan köftelerin pişirilerek afiyetle yenildiği etkinlikte, öğrenciler hem sorunlarını dile getirme hem de beklentilerini aktarma fırsatı buldular.
Etkinlikte konuşma yapan Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, “İlçemize şehir dışından gelen ve meslek yüksek okulunda devam eden gençlerimizle buluşma, kaynaşma anlamında güzel bir program oldu. Gençlerimizin hem sorunlarını, hem ilçemiz hakkındaki fikirlerini aldık. İlçemizdeki yaşam standartları ve yaşam şartları konusunda güzel konuşmalarımız oldu. Buradan da bütün öğrencilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
COŞAR: ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDECEK
Etkinliğin hem ilçe açısından hem de öğrenciler açısından verimli olduğunu, Boğazlıyan’daki birlik ve beraberliğin, kurumlar arası uyumun ne kadar yüksek olduğu bu etkinlikte bir kez daha vücud bulduğunu ifade eden Başkan Gökhan Coşar konuşmasını şöyle sürdürdü: “Üniversitede okuyan öğrencilerimizle çok güzel bir kaynaşma oldu. Bizler üniversite öğrencilerimizin yanlarında olacağız. Onlar bizim için kıymetliler. İlçemiz ekonomisine ekstra bir katkıları var. Yaklaşık 550 civarında öğrencimiz bulunuyor. Bunların 400’e yakını başka il ve ilçelerden gelen öğrencilerden oluşuyor.
Çok yakın zamanda erkek öğrenci yurt sorunumuz vardı. Bunu Kaymakamlık ve diğer kurumlarla beraber Belediye’nin yapmış olduğu çalışmalarla bu eksikliği de giderdik.
Şu anda 60 öğrenciyi barındırıyoruz. İlçemizde üniversitenin gelişmesini istiyoruz. Üniversite ne kadar çok gelişirse ilçemizdeki yatırımcının da artacağını düşünüyoruz. Yaşam tarzının, standartın değişeceğini düşünüyoruz. Onun için hem öğrencilerimizin hem de öğretmenlerimizin yanında olacağımızı beyan ediyoruz.
ULAŞIM SORUN OLMAKTAN ÇIKACAK
Öğrencilerimiz Boğazlıyan’dan gayet memnun olduklarını dile getirdiler. Ulaşım sorunu yaşadıklarını ifade ettiler. İnşallah ulaşım sorunlarını da çözeceğiz. Program sonrasında ilçemizdeki minibüsçü arkadaşlarımızla görüşerek geçici bir çözüm ürettik. Aynı zamanda buradan şu müjdeyi de vermek istiyorum. İnşallah Mart ayı içerisinde Belediyemiz bünyesinde minibüs hatlarımızı oluşturacağız. Bunun için çalışmalarımız devam ediyor. Kendi hatlarımız olduğu zaman ulaşım sorununun hiç yaşanmayacağı kanaatindeyim. Hem üniversite açısından hem de TOKİ, Karakoç, Atakent, Mevlana, Sanayi ve Şeker bölgesinde sorun yaşanmayacak.
Biz demek ki doğru yoldayız ve doğru işleri yapıyoruz. Bilim ve bilim adamlarının yanında ülkenin aydınlık geleceği, ülkenin kalkınması için elimizden gelen çalışmaları yürüteceğiz. Ben ilçemiz adına gurur duydum. Yine bu tip faaliyetlerimiz devam edecek.
Yozgat’ta belki Belediyeler bu tip etkinlik yapmadı ilkini biz yaptık. İnşallah diğer arkadaşlarımız da zamanla yaparlar. Eğitim önemli, sonuçta bizim çocuklarımız da başta şehirlerde üniversitelerde okuyorlar. Bizim çocuklarımıza nasıl davranılmasını istiyorsak, buradaki dışarıdan gelen öğrencilerimize, yavrularımıza, çocuklarımıza bizim de öğle davranmamız gerektiğini düşünüyorum. Onlar bizim misafirimiz, aynı zamanda geleceğimizin teminatı.”
REKTÖR KARADAĞ, COŞAR’A TEŞEKKÜR ETTİ
Daha sonra söz alan Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Belediye Başkanı Gökhan Coşar’a teşekkür ederek başladığı konuşmasında, bu tür etkinliklerin öğrencilere büyük bir moral ve motive olduğunu söyledi.
Başkan Coşar’ın konu eğitim olunca hiçbir zaman desteğini esirgemediğini belirten Rektör Karadağ, “Böyle bir etkinliğe imza atan Boğazlıyan Belediye Başkanı sayın Gökhan Coşar’a teşekkür ediyorum. Sayın Başkanım Boğazlıyan’da gözüm arkada değil. Çünkü öğrencilerimizin sorunlarıyla ilgilenen, onları yalnız bırakmayan, sorun ve beklentilerine çözüm üreten sizin gibi Belediye Başkanımız var. Her zaman yanımızdasınız ve her zaman eğitimi destekliyorsunuz. Sizlere teşekkür ediyoruz” dedi.
Konuşmaların ardından Başkan Coşar idareci, akademisyen ve öğrencilere köfte-ekmek ikramında bulundu, ardından öğrencilerle sohbet etti.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ