BOĞAZLIYAN’IN BAŞERİ VAR

Okuduğunuz haber
KİMSEYİ YOLDA BIRAKMADIM

GÖVDECİLİ İKİNCİ KEZ REDDETTİ

Anasayfa   /    Güncel    /    KİMSEYİ YOLDA BIRAKMADIM

KİMSEYİ YOLDA BIRAKMADIM

31 Mart Mahalli İdareler Seçimi’nde İYİ Parti’den Yenifakılı Belediye Başkanı seçilen Soner Yalçın, son günlerde sıkça maruz kaldığı “Başka partiye mi geçiyorsunuz?”sorusuna cevap verdi. Başkan Yalçın, “1972 yılında Türk Milliyetçiliği’ni benimsedim ve o günden bu güne kadar hep milletle beraber oldum. Yola çıktığım hiçbir kişiyi ya da grubu yolda bırakmadım” dedi.

GÜNCEL      14 Ocak 2020 - 11:10     2

KİMSEYİ YOLDA BIRAKMADIM

Yenifakılı ilçesinde İYİ Parti’den Belediye Başkanı seçilen ve aradan geçen 10 aylık sürede yapmış olduğu icraatlarla ilçe halkının gönlünde taht kuran Soner Yalçın, son günlerde sıkça maruz kaldığı soruya sosyal medya üzerinden “ÖNEMLİDİR!” başlığı ile cevap verdi.
Sosyal medya üzerinden bazı tahminlerin yazıldığını, Belediye Başkanı ve Meclis Üyeleri’nin başka partiye geçiş hazırlığı içerisinde olduğu yönünde duyumlar aldığını hatırlatan Başkan Soner Yalçın, “Oyunu aldığım, desteğini aldığım insanlarla yolumuza devam edeceğiz” dedi.
Türk Milliyetçiliği’ni benimsediği 1972 yılından itibaren hep milletle beraber olduğunu hatırlatan Belediye Başkanı Soner Yalçın, “Yola çıktığım hiçbir kişiyi ya da grubu yolda bırakmadım.
Oyunu aldığım, desteğini aldığım insanlarla yolumuza devam edeceğiz. Başkası zaten benim yaşam biçimime yakışmaz. Gününüz hayırlı ola.” dedi.
YÜZLERCE TEŞEKKÜR ALDI
Sabahın erken saatinde yaptığı paylaşıma yüzlerce beğeni alan Yenifakılı Belediye Başkanı Soner Yalçın, takipçileri tarafından teşekkür yağmuruna tutuldu.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 2 yorum yapılmış.

BOZKIRIM
Laflarla kuleler inşa etmeye gerek yok. O, Yenifakılı'nın bir değeri. Kadir Kıymet Bilmek gerek..
4 Yıl önce
Yasin Ateş
Yolun açık ola sayin başkanım. Bu yolda Herdaim yanindayim
4 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ