KAYNAK KÜÇÜK, HİZMET BÜYÜK

Okuduğunuz haber
KILIÇDAROĞLU ÇAYIRALAN'DA

ELBAŞI’YA BÜYÜK ONUR

Anasayfa   /    Güncel    /    KILIÇDAROĞLU ÇAYIRALAN'DA

KILIÇDAROĞLU ÇAYIRALAN'DA

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çayıralan’a geldi. Çayıralan Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenen Bal Festivali’ne katılmak üzere ilçeye gelen Kılıçdaroğlu’nun ilk durağı Çayıralan Belediyesi oldu.

GÜNCEL      20 Agustos 2019 - 00:29     0

 KILIÇDAROĞLU ÇAYIRALAN'DA

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Çayıralan’a geldi. Çayıralan Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenen Bal Festivali’ne katılmak üzere ilçeye gelen Kılıçdaroğlu’nun ilk durağı Çayıralan Belediyesi oldu. Ziyarette CHP Yozgat Milletvekili Ali Keven ve CHP Yozgat İl Başkanı Abdullah Yaşar ile CHP il yönetimi de hazır bulundu. Çayıralan Belediye Başkanı Ömer Codar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılçdaroğlu’na Çayıralan ile ilgili projeleri hakkında bilgiler verdi.  Başkan Codar, belediye hakkında şu bilgileri verdi; “Belediyeyi borçlu devraldık. Tabi bu durum çalışmamızı engelleyecek bir konu değil. Biz parasal destekten ziyade proje anlamında destek bekliyoruz. Hukuksal anlamda destek bekliyoruz. İnşallah bunu da genel merkezimizle de görüşeceğiz. Seçim öncesinde projelerimizi hazırladık. Bu projeleri merkezi hükümetten bir beklenti içerisine girmeden, kendi potansiyelimizle yapabileceğimiz şekilde hazırladık” ifadelerine yer verdi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Çayıralan Belediye Başkanı Ömer Codar’a görevinde başarılar diledi. Çayıralan Belediye ziyaretinin ardından Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet Bal Festivali’nin yapılacağı alana geçti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ