SEVGİ ENGEL TANIMAZ

Okuduğunuz haber
KERMESE YOĞUN İLGİ

SOSYAL GÜVENLİĞE DİKKAT ÇEKİLDİ

Anasayfa   /    Güncel    /    KERMESE YOĞUN İLGİ

KERMESE YOĞUN İLGİ

Boğazlıyan İlçe Müftülüğü tarafından Kur’an Kurslarını güzelleştirme yararına düzenlenen kermes büyük ilgi gördü.

GÜNCEL      18 Mayis 2022 - 23:32     0

KERMESE YOĞUN İLGİ

İlçe Müftüsü Atıf Akşit, 4 gün süreyle açık kalacak kermesten elde edilecek gelirlerle, birlik ve dayanışmayı güçlendirmek, genç, yaşlı, çocuk ve her kesime hitap eden bir hizmet anlayışı ile Boğazlıyan Kur’an Kursları için kullanacağını söyledi.

Boğazlıyan İlçe Müftülüğü’nce Kur’an Kursları yararına kermes düzenlendi.
Merkez Camii bahçesinde açılan kermeste hayırsever gönüllü vatandaşlar tarafından Boğazlıyan’ın yöresel mutfağından yemekler, tatlılar ile el emeği göz nuru ürünler stantlarda yerini aldı.
İlçe Müftüsü Akşit, “Kermesten elde ettikleri gelirle birlik ve dayanışmayı güçlendirmek, genç, yaşlı, çocuk ve her kesime hitap eden bir hizmet anlayışı ile Boğazlıyan Kur’an Kursları hizmet binaları için kullanılacak” dedi.
Bu tür dini hizmetlerin Peygamber Efendimizden (s.a.s) bugüne gelinceye kadar hep hayırsever insanlarımızın katkılarıyla gerçekleştiğini ve Boğazlıyanlı vatandaşlarımız da bu tür hizmetlere katkı ve desteklerini hiç bir zaman esirgemediklerini dile getiren Müftü Atıf Akşit, “Kur’an kurslarımızın yararına düzenlemiş olduğumuz kermesimiz hayırlı bir faaliyettir. Kermese tüm halkımızı bekliyoruz” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ