Erkoç güven tazeledi

Okuduğunuz haber
KAZANAN ÇİFTÇİ OLACAK

COŞAR 1 MİLYAR’I KOPARDI

Anasayfa   /    Güncel    /    Kazanan çiftçi olacak

Kazanan çiftçi olacak

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi seçimi yarın Kayseri Kadir Has Stadyumu’nda gerçekleştirilecek. 2 grubun listesinin yarışacağı seçimde, kooperatifin Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri seçilecek. Hüseyin Akay Grubu mavi listeyle, diğer grup ise yeşil listeyle oylanacak. Seçimler gizli oy, açık tasnif sistemiyle yapılacak…

GÜNCEL      06 Temmuz 2021 - 01:48     0

 Kazanan çiftçi olacak

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin 68’inci Olağan Genel Kurulu yarın (Çarşamba günü) yapılacak. Kayseri Kadir Has Stadyumu’nda gerçekleştirilecek seçimli genel kurul saat 10:00’da başlayacak. Yaklaşık 20 bin çiftçinin katılması beklenilen genel kurulda, çiftçiler ilk etapta, 120 masada işlemini yaptırıp daha sonra stadyuma geçecek. Burada Divan’ın oluşturulmasına müteakip, gündem maddeleri okunup ibra edilecek, sonrasında oy kullanma işlemi başlayacak.
2 grubun yarışacağı genel kurulda, Hüseyin Akay Grubu "Mavi", diğer grubu ise "yeşil" listeyle seçmenin karşısına çıkacak.
Oy kulamla işlemi tamamlandıktan sonra oyların tasnifine geçilecek. En fazla oyu alan grup, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetimi’ne gelecek. Seçim süresince, Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri geniş çaplı güvenlik önlemi alacak.
Seçimin şimdiden hayırlara vesile olmasını diliyor, kazanan çiftçi olsun temennisinde bulunuyoruz.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ