KURTARMA EKİBİ YOL ÇIKTI

Okuduğunuz haber
KAYSERİ ŞEKER YARDIMA KOŞTU

DEPREM BÖLGESİ İÇİN SEFERBERLİK

Anasayfa   /    Güncel    /    KAYSERİ ŞEKER YARDIMA KOŞTU

KAYSERİ ŞEKER YARDIMA KOŞTU

Kayseri Şeker tarafından deprem bölgesine 140 kişilik arama kurtarma ekibi ile yaşamsal faaliyetlerin sürdürülebilmesi için gerekli ihtiyaç maddeleri gönderdi.

GÜNCEL      06 Subat 2023 - 23:09     0

KAYSERİ ŞEKER YARDIMA KOŞTU

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde sabaha karşı 04.17’de meydana gelen 7,4 şiddetindeki deprem, aralarında Kayseri’nin de olduğu 10 ilde etkili oldu. Yıkıma sebep olan deprem sonrası sarsıntının vurduğu bölgelere yardım yağmaya başladı. Kayseri Şeker Fabrikası da,  bölgeye 140 kişilik arama kurtarma ekibi ile birlikte iş makinaları, gıda, kış mevsimi ihtiyaçları için gerekli malzemeler gönderdi.
Kayseri Şeker’den yapılan açıklamada, “Birçok ilimizi etkileyen depremden dolayı mağduriyet yaşayan vatandaşlarımız için Kayseri Şeker olarak bütün imkanlarımız ile Milletimizin ve Devletimizin emrindeyiz. Toplamda 140 kişilik arama kurtarma ekibi ile birlikte iş makinaları, gıda, kış mevsimi ihtiyaçları ve yaşamsal ihtiyaçlar olmak üzere bütün desteklerimizi Kahramanmaraş Valiliği emrine tahsis ederek yola çıkardık” ifadelerine yer verildi. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ