MUTLULUK SİZİNLE OLSUN

Okuduğunuz haber
KAYNAK KÜÇÜK, HİZMET BÜYÜK

KILIÇDAROĞLU ÇAYIRALAN'DA

Anasayfa   /    Güncel    /    KAYNAK KÜÇÜK, HİZMET BÜYÜK

KAYNAK KÜÇÜK, HİZMET BÜYÜK

Ovakent Belediye Başkanı Yusuf Büyük, seçim sürecinde açıkladığı projeleri bir bir hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyor. Belediye’nin kıt kanaat imkanlarına karşın, eldeki kaynakları verimli, tutarlı ve doğru şekilde kullanan Başkan Büyük, irili ufaklı onlarca hizmeti, 4 aya sığdırdı. Ulaşımdan, yol sorununa varıncaya kadar bir çok sorunu çözen Başkan Büyük, “İnsanı yaşat ki Devlet yaşasın” düşüncesiyle hareket ediyoruz. Hemşerilerimiz hizmetin en iyisine ve en güzeline layıktır” dedi.

GÜNCEL      20 Agustos 2019 - 00:28     0

KAYNAK KÜÇÜK, HİZMET BÜYÜK

31 Mahalli İdareler Seçimi öncesinde, hemşerilerine vermiş olduğu sözleri ve açıkladığı projelere bir bir hayatiyet kazandıran Ovakent Belediye Başkanı Yusuf Büyük, hizmette öncü olmaya devam ediyor.
ULAŞIM SORUNU ÇÖZÜLDÜ
“Ovakentli hemşerilerim hizmetin en iyisine, en güzeline layıktır” sloganıyla yola çıkan, Belediye’nin kıt kanaat imkanlarına rağmen, Belde halkının beklentilerini bir bir yerine getiren Başkan Büyük, çalışmalara ilçe halkının ulaşım sorununu çözerek başladı.
Belediye’ye kazandırdığı minibüs ile Ovakent-Boğazlıyan seferlerini başlatan Başkan Büyük, Kayseri’ye gidecek olan hemşerilerine de Yukarı Hasinli Mahallesi’ne kadar seferler koyarak halkın duasını almasını bildi.
OVAKENT FIRINA KAVUŞTU
Projeleri arasında bulunan fırın sözünü yerine getirmek için kolları sıvayan Başkan Büyük, yapmış olduğu girişimler sonrasında beldeye fırın açma talebi ile gelen müteşebbislere kolaylıklar sağlayarak Ovakent’e modern ekmek fırını kazandırdı. 
Yıllardır sorun teşkil eden ve çiftçilerin ulaşımda büyük sıkıntılar yaşadığı Demirli Bağları’nı gündeme alan Ovakent Belediye Başkanı Yusuf Büyük, yapmış olduğu çalışmalar sonrasında Demirli Bağ yolunu sıcak asfaltla buluşturdu.
Belde’yi sosyal ve kültürel hizmetlerle zenginleştiren Başkan Büyük, “İnsanı yaşat ki Devlet yaşasın” düşüncesi ile çıktığı yolda, en iyi ve en kaliteli hizmeti sunmak için yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekledi.
HİZMET BİNASI YENİLENDİ
Sıvaları dökülmüş, iç kısımlar nemlenmiş durumda olan Hizmet Binası’nı yeniden dizayn eden Başkan Büyük, Ovakent halkına daha iyi şartlarda hizmet etmek ve hemşerilerini daha iyi ortamda misafir etmek amacıyla başlattığı çalışma sonrasında adeta yeniden bir hizmet binası ortaya çıkardı.
Başkan Yusuf Büyük, sosyal medya hesabı üzerinde yaptığı paylaşımda düşüncelerini şu şekilde aktardı:
“Ovakent Beldemizin çalışmaları ve hizmet arayışı ile her daim öncü belediyeler arasında olmasını gönülden istediğimizi tüm Ovakentli hemşehrilerimin bilmesini isterim. 
Belediye Binamız hepimizindir. Kardeşlerimizin her daim ziyaret edebileceği, farklı güzellikleri yaşayabileceği, iç huzuru ve muhabbeti geliştirebileceği bir mekan hazırlamak istedik. İlçemize gelen misafirlerimizi rahat ağırlayabileceğimiz, misafirperverliğimizin ne denli kıymetli olduğunu hissettirebileceğimiz bir güzel mekan olsun istedik. 
Bu konuda ki düşüncelerimize destek veren encümen üyelerimize, emeklerini esirgemeyen çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederim. 
Yenilenen yüzüyle belediye binamızın beldemize hayırlı olmasını, nice güzel çalışma ve hizmetlere vesile olacak olan bu kurumun her daim siz hemşehrilerim tarafından sahiplenmesi ve ziyaretleri ile huzur dolu bir ortam olmasını diliyorum.”


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ