Kaymakam intiharı önledi

Okuduğunuz haber
KAYMAKAM YILDIRIM ÖĞRENCİLERİ SEVİNDİRDİ

OKTAY HAREKETE GEÇTİ

Anasayfa   /    Güncel    /    KAYMAKAM YILDIRIM ÖĞRENCİLERİ SEVİNDİRDİ

KAYMAKAM YILDIRIM ÖĞRENCİLERİ SEVİNDİRDİ

Çandır Kaymakamı Resul Yıldırım, ilçede okul öncesi eğitim öğretime başlayan 4-6 yaş okul öncesi öğrencileri ziyaret ederek çeşitli hediyeler verdi.

GÜNCEL      28 Eylül 2020 - 23:03     0

KAYMAKAM YILDIRIM ÖĞRENCİLERİ SEVİNDİRDİ

Öğrencilerle tek tek tanışarak hayallerindeki meslekleri soran Kaymakam Yıldırım, öğrencilere maske, mesafe ve hijyen konusunda uyarılarda bulundu.
Çandır Kaymakamı Resul Yıldırım, yeni eğitim öğretim döneminin başlamasıyla birlikte anasınıfı öğrencilerini ziyaret etti.
Kaymakam Yıldırım, beraberinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Kapal ve Şube Müdürleri ile birlikte okulları ziyaret etti. 
Okul girişinde öğrenciler tarafından ateş ölçer cihazı ile ateşleri ölçüldükten sonra okula giren Kaymakam Resul Yıldırım ve beraberindekiler, anasıfı öğrencileri ile bir araya gelerek bir süre sohbet etti.
Öğrencilerle tek tek tanışarak hayallerindeki meslekleri soran Kaymakam Yıldırım, “Anasınıfına yeni başlayan öğrencilerimizi yalnız bırakmayarak sevinçlerine ortak olmak istedik” dedi.
Minik öğrencilere maske, mesafe ve hijyen konusunda uyarılarda bulunan Kaymakam Resul Yıldırım daha sonra her birine ayrı ayrı hediyeler takdim ederek, başarılar diledi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ