BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Okuduğunuz haber
KAYMAKAM İNTİHARI ÖNLEDİ

KAYMAKAM YILDIRIM ÖĞRENCİLERİ SEVİNDİRDİ

Anasayfa   /    Güncel    /    Kaymakam intiharı önledi

Kaymakam intiharı önledi

Boğazlıyan ilçesinde bir inşaata çıkarak intihar girişiminde bulunan kişi, çatıya çıkan İlçe Kaymakamı Metin Demirel tarafından ikna edildi.

GÜNCEL      28 Eylül 2020 - 23:03     0

 Kaymakam intiharı önledi

Boğazlıyan ilçesinde bir inşaata çıkarak intihar girişiminde bulunan kişi, çatıya çıkan İlçe Kaymakamı Metin Demirel tarafından ikna edildi.

Olay, Boğazlıyan ilçesinde öğle saatlerinde meydana geldi. Yapmış olduğu iş karşılığı alacağı parayı tahsil edememesinden dolayı bunalıma giren inşaat işçisi Hamdi A., bir inşaatın çatısına çıkarak intihara teşebbüs etti. Bu sırada olayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Servis ve polis ekiplerine bildirdi.
Olay yerine gelen Boğazlıyan polisi çevrede güvenlik tedbirleri alarak, meraklı vatandaşları olay yerinden uzaklaştırdı. Olay yerine gelen sağlık ve itfaiye ekipleri de gerekli tedbirleri aldı. İlçe Kaymakamı Metin Demirel ve İlçe Emniyet Müdürü Volkan Güneş, şahsı aşağıdan seslenerek bir süre ikna etmeye çalıştı. Demirel ve Güneş, daha sonra çatıya çıkarak şahsı dinledi. Kaymakam Demirel, intihara teşebbüs nedenini öğrenmesinin ardından şahsa, "Sorunu çözmek için buradayız, intihar etmek hiçbir şeyin çaresi değil, maddi manevi ne problemin varsa gideririz” dedi. Kaymakam Demirel'in ikna çalışması olumlu sonuç verdi. Kaymakam Demirel'in görüşmesinden sonra vatandaş emniyet görevlileri ile birlikte aşağıya indirildi ve Boğazlıyan İlçe Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ