Çiçekçiler 14 Şubat'a hazır

Okuduğunuz haber
KAYMAKAM GÜLNAR GÖREVE BAŞLADI

Oktay: "KKTC'yi yalnız bırakmamızı kimse beklemesin"

Anasayfa   /    Güncel    /    Kaymakam Gülnar göreve başladı

Kaymakam Gülnar göreve başladı

Boğazlıyan Kaymakamı Fatih Okumuş’un Kayseri Valiliği Hukuk Müşavirliği’ne tayin edilmesi sonrasında Kaymakam Metin Demirel tarafından vekaleten yürütülen makama, Fatih Gülnar atandı.

GÜNCEL      11 Subat 2021 - 00:08     0

Kaymakam Gülnar göreve başladı

Önceki gün Boğazlıyan’a gelerek görevine başlayan Gülnar, “Rabbim inşallah güzel işler ve güzel hizmetler yapmayı bizlere nasip eder” dedi.
Boğazlıyan’ın hem mülki, hem de devlet kurumu ve teşkilatları açısından önemli bir konuma sahip olduğunu belirten Kaymakam Fatih Gülnar, tüm kamu kurumlarıyla, STK’larla, belediye ile birlik ve beraberlik içerisinde güzel işler yapmak tek amacımız olacaktır. Rabbim inşallah güzel işler yapmayı nasip eyler bizlere. Tüm hemşehrilerimizi saygıyla, sevgiyle selamlıyorum” şeklinde konuştu.
KAYMAKAM GÜLNAR’IN ÖZGEÇMİŞİ
“1990 yılında Elazığ’ın Palu ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Elazığ’da tamamladı. 2013 yılında Gaziantep Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden mezun oldu. 2015 yılında Gelir İdaresi Başkanlığı’nda Gelir Uzmanı olarak göreve başladı. 2019 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından açılan Kaymakam Adaylığı Sınavını kazanarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti.
Gaziantep Valiliği’nde il merkez stajını, Denizli ve Adana’da teftiş stajını, Sinop ili Boyabat ilçesinde ve Konya ili Kulu ilçesinde Kaymakam Refikliği stajını tamamladı.
Kaymakamımız Sayın Fatih GÜLNAR İçişleri Bakanlığı’nın 02.02.2021 tarihli onayı ile 08.02.2021 tarihinde ilçemizdeki görevine başlamıştır.”

Etiketler

#Boğazlıyan

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ