İŞTE BAŞKAN, İŞTE İSTİHDAM!

Okuduğunuz haber
KAYMAKAM CİHANGİR AŞI OLDU

Yolunuz açık olsun

Anasayfa   /    Güncel    /    Kaymakam Cihangir aşı oldu

Kaymakam Cihangir aşı oldu

Çandır Kaymakamı Ramazan Cihangir, korona virüse karşı ilk doz aşısını yaptırdı.

GÜNCEL      18 Subat 2021 - 00:29     0

Kaymakam Cihangir aşı oldu

 Halkı aşı olmaya davet eden Cihangir, “Halen devam etmekte olan salgın süreci; maske, mesafe, hijyen kurallarına uymanın yanında, halkımızın aşı olması ile daha kısa sürede atlatılacaktır” dedi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de görüldüğü günden bu yana 27 binin üzerinde kişinin hayatını kaybetmesine neden olan Korona virüs hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Bir yandan alınan kısıtlama önlemleri bir yandan da aşılama çalışmaları ile Korona virüsün önüne geçilmeye çalışılıyor. Bu kapsamda Çandır Kaymakamı Ramazan Cihangir de Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen aşı takvimi kapsamında Covid19 ilk doz aşısını oldu.
CİHANGİR AŞI OLMAYA DAVET ETTİ
Kaymakam Cihangir sağlık çalışanlarına pandemi dönemindeki özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, "Sağlık Bakanlığımızın belirlemiş olduğu aşı takvimi kapsamında Çandır İlçe Devlet Hastanesi’nde Kovid 19 ilk doz aşımızı olduk. Tüm sağlık çalışanlarımıza fedakarca çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum, görevlerinde kolaylıklar diliyorum. Bu vesileyle aşı sırası gelen bütün vatandaşlarımızı aşı olmaya davet ediyorum" dedi. 

Etiketler

#Çandır

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ