VEDA ETTİLER

Okuduğunuz haber
KAYA GÖZYAŞLARIYLA

CHP’LİLER GELENEĞİ BOZMADI

Anasayfa   /    Güncel    /    KAYA GÖZYAŞLARIYLA

KAYA GÖZYAŞLARIYLA

Boğazlıyan eski Belediye Başkanı Hamdi Erdal’ın kızı, AK Parti eski İlçe Başkanı Hamza Kaya’nın gelini ve SYDV Vakfı Müdürü Turan Kaya’nın eşi Gökçe Kaya’nın vefatı sevenlerini yasa boğdu.

GÜNCEL      27 Temmuz 2021 - 00:10     0

KAYA GÖZYAŞLARIYLA

Bir süredir tedavi gören Gökçe Kaya, verdiği yaşam mücadelesine yenik düştü.
Gökçe Kaya’nın vefat haberini alan yakınları ve dostları Kaya ve Erdal ailesinin evine akın etti. Genç yaşta hayata gözlerini yuman Gökçe Kaya’nın vefat haberini alan yakınları, dostları ve sevenleri bu acı günlerinde Kaya ve Erdal ailesini yalnız bırakmadı.
SON YOLCULUĞUNA DUALARLA UĞURLANDI
Merhume; Gökçe Kaya, geçtiğimiz hafta 22 Temmuz 2021 tarihinde ailesi, sevenleri ve kalabalık vatandaş topluluğunun katılımı ile Boğazlıyan Şehir Mezarlığı’nda son yolculuğunu uğurlandı.
Cenazeye; merhume Gökçe Kaya’nın ailesi ile birlikte Boğazlıyan Kaymakamı Fatih Gülnar, AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, AK Parti İl Başkanı Yusuf Başer, AK Parti İlçe Başkanı Osman Düğenci, siyasiler ve STK temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Cenaze sonrası; Kaya ve Erdal aileleri taziyeleri kabul etti, ayrıca TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve AK Parti Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ’da Kaya ve Erdal ailelerini ziyaret ederek başsağlığı dileğinde bulundu.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ