10 Ocak Gazeteciler Günü Kutlu Olsun

Okuduğunuz haber
KARDEŞLER KASAP VE ŞARKÜTERİ AÇILDI

TEŞEKKÜRLER BOĞAZLIYAN HABER

Anasayfa   /    Güncel    /    KARDEŞLER KASAP VE ŞARKÜTERİ AÇILDI

KARDEŞLER KASAP VE ŞARKÜTERİ AÇILDI

İlçemizde kasap ve şarküteri sektöründe hizmet vermeye başlayan Kardeşler Kasap ve Şarküteri açıldı.

GÜNCEL      11 Ocak 2023 - 23:15     0

KARDEŞLER KASAP VE ŞARKÜTERİ AÇILDI

Boğazlıyan’ın tanınmış simalarından Muktat Erdem, oğulları Mustafa ve Batuhan Erdem’in girişimleri ile kasap ve şarküteri sektörü üzerine hizmet verecek olan Kardeşler Kasap ve Şarküteri hizmet vermeye başladı.
İlçemiz çarşı içerisinde hizmet vermeye başlayan Kardeşler Kasap ve Şarküteri şimdiden büyük ilgi gördü.
Her türlü kırmızı ve beyaz et ürünlerin taze bir şekilde sunulduğu işyerinde köfte, çeşitleri, farklı et ürünleri de müşterilerin beğenilerine sunulmakta.
Kasap ve şarküteri sektöründe büyümeye ve gelişmeye devam eden ilçemizde yeni açılan işletme kaliteli hizmetin yeni adresi olacak.
Kasap ve Şarküteri  işletmesinde her türlü kuzu ve dana ürünleri, piliç, sakatat, kasap sucuk ve kasap köfte çeşitleri satışa sunulacak.
İşletme yetkilisi Batuhan Erdem,  ürün ve hizmetler hakkında açıklamalarda bulundu.
Boğazlıyan ve bölge halkına kaliteli hizmet sunabilmek için titizlikle çalıştıklarını  ve şarküterinin hizmete başladığını ifade eden Erdem, “Müşteri memnuniyeti ile etin hijyenik ve kaliteli olması öncelikli hedeflerimizdir. Bol çeşit ile et tezgâhlarımız her gün yenilenecektir. Müşteri memnuniyeti bizim için çok önemlidir” dedi.
Kırmızı etin yanında her türlü tavuk ve şarküteri ürünlerinin yanı sıra sakatat, kasap sucuk ve kasap köfte çeşitlerinin de satışa sunulacağını belirten Erdem, “Müşterilerimizin istekleri doğrultusunda etleri hazırlayıp müşteriye sunuyoruz. Müşteri memnuniyeti bizim için önemli. Hemşerilerimize hizmet etmekten ötürü mutluyuz. İşyerimizin açılışı dolayısı ile bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
İLK ZİYARET PARTİ BAŞKANLARINDAN
Ak Parti Boğazlıyan İlçe Başkanı Osman Düğenci ve yönetimi, Milliyetçi Hareket Partisi Boğazlıyan İlçe Başkanı Selahattin Demiroğlu ve yönetimi, Kardeşler Kasap ve Şarküteri’yi ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundu. 
Bizde Boğazlıyan Haber Gazetesi olarak işletme sahibi Muktat Erdem, oğulları Mustafa ve Batuhan Erdem’e hayırlı olsun dileklerimizi iletiyor, bol ve bereketli kazançlar diliyoruz.


 

Etiketler

#Boğazlıyan

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ