OKUL YOLUNDA FECİ KAZA

Okuduğunuz haber
KARATAŞ BOĞAZLIYAN’A HAYRAN KALDI

TANIN: KALBİNİZİ ÖDÜLLENDİRİN

Anasayfa   /    Güncel    /    KARATAŞ BOĞAZLIYAN’A HAYRAN KALDI

KARATAŞ BOĞAZLIYAN’A HAYRAN KALDI

Şekerbank Şube Müdürü; Boğazlıyan, Boğazlıyan’a sığmayan, Boğazlıyan’ın çok ötesinde insanlarla dolu bir ilçe…

GÜNCEL      07 Ekim 2019 - 23:56     0

KARATAŞ BOĞAZLIYAN’A HAYRAN KALDI

Şekerbank Boğazlıyan Şube Müdürlüğü görevine atanan Cüneyt Karataş, Boğazlıyan’ın kabuğuna sığmayan ve güzel insanlarla dolu bir ilçe olduğunu söyledi. Şube Müdürü olarak 5’inci görev yerinin Boğazlıyan olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Karataş, “Ticari hacmi ve tarım kapasitesi oldukça yüksek olan ilçede görev yapmaktan dolayı çok mutluyum. İnşallah bilgi birikim ve tecrübemizi Boğazlıyan’a aktarırız” dedi.

Şekerbank Şube Müdürü Naki Aydos’un Nevşehir Merkez Şube Müdürlüğü görevine atanması sonrasında, Boğazlıyan Şube Müdürü olarak tayin edilen Cüneyt Karataş, Boğazlıyan’ı isminin ötesinde bir ilçe olarak niteledi.
Göreve başlamasıyla birlikte “hayırlı olsun” ziyaretine gelen misafirlerini ağırlayan Karataş, “Edinmiş olduğum bilgi, birikim ve tecrübemi Boğazlıyan’a aktarmaya hazırım” dedi.
Beklentisinin ötesinde bulduğu Boğazlıyan’ın, ticari ve tarımsal kapasitesinin oldukça yüksek olduğuna dikkati çeken Şube Müdürü Cüneyt Karataş, konuşmasını daha sonra şöyle sürdürdü:
“1976 Tokat Niksar doğumluyum. 2002 yılında Şekerbank’ta göreve başladım. 2010 yılından itibaren Şube Müdürü olarak görevimi sürdürüyorum. Şube Müdürlüğü yapmış olduğum 5’inci Şubem. İnşallah burada da başarılarla dolu bir dönem geçiririz. 
Boğazlıyan isminin ötesinde. Nüfusunun ötesinde buldum. Güzel insanlarla, kaliteli insanlarla dolu bir ilçe. Boğazlıyan’a sığmayan, Boğazlıyan’ın çok çok ötesindeki insanlarla dolu. Piarının daha çok yapılması gereken bir şehir diye düşünüyorum. 
Esnafıyla, memuruyla, sosyal hayatıyla 17 bin nüfuslu bir ilçede iki gazete, bir çok ilde dahi olmayan imkana sahip. Ticari hacmi kuvvetli, tarım kapasitesi kuvvetli. Yurtdışında tanıtımının ve piarının yapılabileceği bir şehirdir. Beklentimin çok çok ötesinde bir yer. Allah utandırmasın inşallah. Bizler de bu güzellikler üzerine başta güzellikler katabiliriz. Edindiğimiz tecrübeleri burada sizlere aktarabiliriz inşallah.”
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ