Gençlik, geleceğimiz

Okuduğunuz haber
KARAMAN GÖZYAŞLARIYLA

BİN AYDAN DAHA HAYIRLI

Anasayfa   /    Güncel    /    KARAMAN GÖZYAŞLARIYLA

KARAMAN GÖZYAŞLARIYLA

Boğazlıyan ilçesi önceki gün; bir bilgesini, bir akilini, bir ağabeyini kaybetti. 

GÜNCEL      19 Mayis 2020 - 01:04     0

KARAMAN GÖZYAŞLARIYLA

Uzun yıllar Mali Müşavirlik mesleğini yürüten ve bu süre zarfında onlarca gence iş aş imkanı sunan, işyerini adeta bir mektebe dönüştürerek ilçeye bir çok başarılı gençler yetiştiren CHP Boğazlıyan eski İlçe Başkanı, Boğazlıyan Belediye Meclis Üyesi Mustafa Karaman, amansız yakalandığı hastalığın pençesinden kurtulamayarak aramızdan ayrıldı.
Vefat haberinin duyulması sonrasında adeta yasa bürünen Boğazlıyan halkı, Karaman’ı cenaze namazında da yalnız bırakmayarak dualar eşliğinde son yolculuğuna uğurladı.
Merkez Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrasında Aile Kabristanlığı’nda defnedilen Mustafa Karaman, geride büyük bir acı bıraktı.
Yaşantısıyla, davranışlarıyla, hoşgörüsüyle hep gönüllerde yaşayacak olan Merhum Mustafa Karaman’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi başta olmak üzere tüm Boğazlıyan halkına başsağlığı diliyoruz. Ruhun şad olsun…


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ