Belediye başkanı kim olsun?

Okuduğunuz haber
KARADAVUT RAKİPSİZ

Öğretmenlere seminer

Anasayfa   /    Siyaset    /    Karadavut rakipsiz

Karadavut rakipsiz

Belediye Başkanlığı görevi süresince yaptığı yatırımlarla ilçeyi şantiyeye çevirdi.

SİYASET      11 Eylül 2018 - 22:28     1

Karadavut rakipsiz

Belediye Başkanlığı görevi süresince yaptığı yatırımlarla ilçeyi şantiyeye çeviren, sosyal ve kültürel hizmetlerle halkın gönlünde taht kuran Yenifakılı Belediye Başkanı Yalçın Karadavut, Mart 2019’da yapılacak seçimin vazgeçilmezi olarak gözüküyor.  28 yıllık ilçe tarihinde görülmemiş hizmetleri 4,5 yıl gibi kısa sürede gerçekleştiren Başkan Karadavut, Yenifakılı halkı tarafından rakipsiz ve tek Başkan adayı olarak gösteriliyor.

2014 yılında gerçekleştirilen Mahalli İdareler Seçimi’nde Yenifakılı Belediye Başkanı olarak seçilen Yalçın Karadavut, geride kalan 4,5 yıllık sürede ilçeye adeta çağ atlattı.
28 yıllık ilçe tarihinde görülmemiş hizmet ve yatırımları getiren, sosyal ve kültürel hizmetlerle Yenifakılı ismini sıkça Türkiye gündemine taşıyan Başkan Karadavut, Mart 2019’da yapılacak yerel seçimlerine çok rahat giriyor.
Halkıyla barışık, güler yüzlü, sosyal, paylaşımcı, adil ve adaletli, hoşgörülü, katılımcı yönleriyle ilçe halkının gönlünde taht kurmayı başaran Belediye Başkanı Yalçın Karadavut’u yeniden Başkan yapmak için makamını mesken tutan Yenifakılılar, “Seni yeniden Başkan yapacağız” diye desteklerini diri ve hazır tutuyor.
İlçedeki bir çok kamu binasının yenilenmesini sağlayan, su, kanalizasyon, kaldırım, yol çalışmaları başta olmak üzere, bölgenin en temiz ve en nezih ilçesi yapma yolunda çalışmalarını sürdüren Başkan Yalçın Karadavut, herkesin ve her kesimin desteğini almış gözüküyor.
Kıt kanaat imkanlarla, bir çok ilçenin alamadığı hizmetleri Yenifakılı ilçesine kazandıran, ilçe nüfusunda ciddi artışlar kaydeden Başkan Karadavut, hızlı tren başta olmak üzere, 5’inci etap TOKİ gibi yatırımlarını kazandırıyor olmanın mutluluğunu halkıyla birlikte yaşıyor.
İlçelerde bir çok aday adayı Belediye Başkanı olmak için boy gösterirken, ilçe halkı, Karadavut’un, “Yaptıklarım, yapacaklarımın teminatıdır” diyerek, “Durmak yok, yola devam” mesajını vermesini bekliyor.
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 1 yorum yapılmış.

vah boğazlıyan
ne diyelim darısı Boğazlıyan'a !!
6 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ