TEŞEKKÜRLER ELBAŞI’YA

Okuduğunuz haber
İYİ Kİ BELEDİYE VAR!

UMUT DESTEK BEKLİYOR

Anasayfa   /    Güncel    /    İYİ Kİ BELEDİYE VAR!

İYİ Kİ BELEDİYE VAR!

Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ın; sosyal, kültürel ve ekonomik alanda gösterdiği çalışmalarla Yozgat’ın gözdesi haline getirdiği Boğazlıyan Belediyesi, “İyiliği çoğaltıyoruz” projesi kapsamında bir iyiliğe daha imza atarak toplumsal dayanışma örneği sergiledi.

GÜNCEL      11 Aralik 2020 - 14:03     0

İYİ Kİ BELEDİYE VAR!

Coşar’ın, hayırseverlere yönelik yaptığı çağrıya yoğun ilgi gösteren vatandaşlar, kullanabilir durumda olan kıyafet ve eşyalarınızı yeni sahiplerine ulaştırmak için Belediye’ye teslim etti.
Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ın göreve seçildiği günden itibaren ortaya koyduğu başarılı performansla Yozgat’ın gözdesi haline getirdiği Boğazlıyan Belediyesi, ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatmaya devam ediyor.
Ekonomik, sosyal, kültürel hizmetleri başta olmak üzere pandemi döneminde yapmış olduğu yardım ve çalışmalarla ilçe halkına nefes aldıran ve “İyi ki varsın” dedirten Başkan Gökhan Coşar, ihtiyaç sahiplerini de bir an olsun sahipsiz bırakmıyor.
Önceki gün Hayırseverlere çağrıda bulunarak, kullanılabilir durumda olan kıyafet ve eşyaları Millet Kıraathanesi’nde bulunan Sosyal Market’te getirmelerini isteyen Başkan Coşar’ın davetine hayırseverler yoğun ilgi gösterdi.
Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, toplumda yardımlaşma ve dayanışma duygusunun kaybolmaması, imece ruhunun yaşatılmasını amaçladıklarını dile getirdi.
Bu kapsamda; “El ele, gönül gönüle, iyiliği çoğaltıyoruz projesini başlattıklarını aktaran Başkan Coşar, “Amacımız toplumumuz ve kültürümüzü yüzyıllarca ayakta tutmuş olan yardımlaşma kavramların yaşamasını arzu ediyoruz. İhtiyaç fazlası kullanılabilir durumdaki ev eşyası ve giysileri, ihtiyacı olan insanlarımızla buluşturmak istiyoruz. Belediyemiz yardımsever ve gönüllü vatandaşlarımız ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız arasında bir köprü vazifesi görecek” dedi.
“İhtiyacı olan vatandaşlarımızın gönül rahatlığıyla gelerek ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir imkan sağlıyoruz” diyen Başkan Coşar, “Kullanılabilir durumdaki kıyafet ve eşyaları yeni sahiplerine ulaştıracağız. Vatandaşlarımız bizlere 0 534 500 18 08 numaralı WhatsApp iletişim hattımız üzerinden mesajlarınızı ileterek, kardeşlik köprüsünün bir parçası olabilir.
Toplanan yardımları Boğazlıyan Kaymakamlığı karşısında bulunan Millet Kıraathanesinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştıracağız. Kampanyanın ilk günden yoğun ilgi göstermesi bizleri mutlu etti” ifadelerinde bulundu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ