Protokol Covid-19 aşısı oldu

Okuduğunuz haber
İŞTE BAŞKAN, İŞTE İSTİHDAM!

Kaymakam Cihangir aşı oldu

Anasayfa   /    Güncel    /    İŞTE BAŞKAN, İŞTE İSTİHDAM!

İŞTE BAŞKAN, İŞTE İSTİHDAM!

Belediye Başkanı Gökhan Coşar, hayalleri gerçeklerle buluşturmaya devam ediyor

GÜNCEL      16 Subat 2021 - 00:10     1

İŞTE BAŞKAN, İŞTE İSTİHDAM!

Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ın göreve seçilmesi sonrasında ilkleri yaşayan Boğazlıyan ilçesi; yeni hizmetlere, yeni yatırımlara kavuşmaya devam ediyor. Tekstil sektöründe Türkiye devleri arasında bulunan Öz Bozkurtlar Tekstil firmasını Boğazlıyan’a davet ederek yatırım yapmaları noktasında her türlü imkan ve kolaylığı sağlayan Başkan Coşar, yaklaşık 200 kişinin istihdam edilmesinde lokomotif rol oynayarak, bir kez daha istihdama ve ekonomiye katkı sağlayan Başkan unvanını kazandı.

Yılların geri kalmışlık zincirini Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ın akılcı, tutarlı, azimli ve kararlı çalışmalarıyla kıran Boğazlıyan ilçesinde, hayaller bir bir gerçekle buluşuyor.
Belediye hizmetlerinin yanı sıra Boğazlıyan’ın istihdamına, ekonomisine, eğitimine, sporuna, kültür ve sanatın gelişmesi noktasında onlarca proje hazırlayan Başkan Coşar, tuttuğunu bir bir kopartarak ilçeye yeni hizmetler, yeni yatırımlar kazandırmaya devam ediyor.
“En büyük hayalim” dediği Organize Sanayi Bölgesi’nin kuruluşunu Türkiye’de rekor sayılacak günde tamamlayarak Yozgat’ın gözdesi haline gelen Başkan Gökhan Coşar, ilçeye daha fazla yatırımcının gelmesi için yapmış olduğu çalışmalar meyvesini vermeye başladı.
Tekstil sektöründe Türkiye devleri arasında yer alan Öz Bozkurtlar Tekstil firma sahiplerini Boğazlıyan’a davet eden ve yatırım yapmaları konusunda her türlü imkan ve kolaylığı sağlayan Başkan Coşar, 200 kişinin istihdam edileceği Tekstil firmasını Boğazlıyan’a kazandırarak istihdamın oluşmasında lokomotif rol oynadı.
Sivas/Şarnkışla bölgesinde giyim eşyası imalatı konularında hizmet veren Öz Bozkurtlar Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi yetkililerini Boğazlıyan’a davet eden Belediye Başkanı Gökhan Coşar, ilçeye yatırım yapmaları noktasında her türlü kolaylığı ve yardımı sağlayarak istihdamın sağlanmasında öncülük etti.
Belediye eski hizmet binasını tekstil firmasına tahsis eden ve firmanın isteği doğrultusunda yeniden restore ettiren Başkan Coşar, Yozgat’ta istihdama en fazla katkı sağlayan Belediye Başkanı ünvanını korudu.
TÜM HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI
Tüm hazırlıklarını tamamlayan Öz Bozkurtlar Tekstil firma Yöneticisi Yusuf Kukulu, önceki gün istihdam edilecek gençlerle Kongre ve Kültür Merkezi’nde bir araya geldi.
Pandemi kuralları çerçevesinde HES kontrolleri sonrasında ateşleri ölçülerek içeriye alınan yaklaşık 300 kişiye firmanın tanıtımı yapılarak, Boğazlıyan’da nelerin üretileceği, nelerin yapılacağı konusunda bilgiler verildi.
Firma Yöneticisi Yusuf Kukulu, Boğazlıyan’a yatırım yapmaları noktasında Belediye Başkanı Gökhan Coşar’ın etkin rol oynadığını dile getirerek, vermiş olduğu katkı ve desteklerden dolayı teşekkür etti.
Bir çok il ve ilçelerin kendilerine yatırım yapmaları konusunda her türlü kolaylığı göstermelerine rağmen, Başkan Gökhan Coşar’ı kıramadıklarını, O’nun içten ve samimi yaklaşımları sonrasında Boğazlıyan’a yatırım yapma kararı aldıklarını dile getiren Kukulu, “İnşallah bir hafta içerisinde ilk etapta 100, ilerleyen aylarda da bu sayıyı 500’ye çıkarmayı hedefliyoruz. Bizler de Boğazlıyan’ın istihdamına ve ekonomisine katkı sağlamanın mutluluğunu ve heyecanını şimdiden yaşıyoruz” diye konuştu.
Yusuf Kukulu, konuşmasını daha sonra şöyle sürdürdü: “Sivas’ın Şarkışla ilçesinde tekstil atölyemiz var. Orasının aynısını ve daha büyüğünü Belediye Başkanı sayın Gökhan Coşar’ın destekleriyle kurmaya çalışıyoruz. Bir hafta on gün içerisinde işbaşı yapıp faaliyete geçeceğiz.
YATIRIMI BAŞKAN COŞAR’A BORÇLUYUZ
Boğazlıyan’a bizi Gökhan Başkan cezp etti. Bizim gibi girişimcilere ihtiyacı olduğunu, istihdama dayalı bir bölge olduğunu ve burada bize ihtiyacı olduğunu düşünerek bizi yatırım noktasında insanlara istihdam konusunda tercih ettik. Başlangıçta 100, bir ay içerisinde 200 ve daha sonra 500’e çıkarmayı hedefliyoruz.
Boğazlıyan’a kumaş gelecek ve burada kumaşın kesimi, tasarımı, planlaması, dikimi, ütülenmesi, kolilenmesi ve tasnifi yapılacak. 
DÜNYA DEVLERİNE MAL ÜRETECEK
Kumaşlar Boğazlıyan’dan Türkiye’nin her tarafına hatta dünyaya, Zara LC Waikiki gibi, De Facto gibi dünyaya malolmuş firmalara mal üreteceğiz. 
Hedefimiz bu hafta içerisinde başlamak. Bunun içinde burada bugün seçmelerimiz var. Çalışacağımız arkadaşlarımızla tanışacağız. Diğer yatırımları ve atölyemizin kapasitesini göreceğiz. Şarkışla’daki atölyemizin görselini görecekler. Ne iş yapacağımızı, neler üreteceğimizi ve hedeflerimizin neler olduğunu konuşacağız.
Boğazlıyan Belediye Başkanı Gökhan Coşar’la birlikte çalışıyor olmaktan gurur duyuyorum ve kendilerine çok teşekkür ediyorum. Benim ve Habib Bey’in burada bulunması ve yatırım yapıyor olmamızda en büyük desteği ve bizleri buraya çeken Gökhan başkanımızdır. Kendisine tekrar tekrar teşekkür ediyorum.”
ÖZ Bozkurtlar Tekstil firmasında istihdam edilecek yaklaşık 200 kişinin tanışma toplantısına katılan Belediye Başkanı Gökhan Coşar, “Boğazlıyan’da yapmış olduğumuz çalışmalar yavaş yavaş meyvesini vermeye başladı. Bundan dolayı şahsım ve arkadaşlarım adına gurur duyuyorum. Bu salon yeni eserlerimizden bir tanesi. Belki bu salona ilk defa gelen hemşehrilerimiz vardır. Salon ilçemize ve hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun diyorum” dedi.
Başkan Coşar, konuşmasını daha sonra şöyle sürdürdü: “Boğazlıyan’da seçildiğimiz günden itibaren arkadaşlarımızla beraber Boğazlıyan’a istihdam odaklı geliştirmeye çalışacağımızı ifade etmiştik. Bu çalışmalarımız sonucunda Yusuf ve Habib beylerle yaptığımız görüşmelerde ilçemize davet ettik. Sağolsunlar bizleri kırmayıp ilçemize kadar geldiler. Uygun bir iş ortamını kendilerine sağladık. Onlar da ilçemize güzel yatırımlar yapıyorlar. Yaklaşık 200-220 hemşehrimiz bu tesislerde çalışacaklar. Ben şahsınız ve şahsım adına Yusuf ve Habip Beylere, Öz Bozkurtlar Tekstil’e ilçemizi tercih ettiklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Çünkü Yusuf ve Habip beylere yaklaşık 4 ilçeden hatta iki ayrı ilden daha iyi tekliflerin olduğunu söylemek istiyorum. 
Yaklaşık 1,5 aydır Belediye eski hizmet binamızı kendi bünyemizde tekrar restore ettik. Öz Bozkurtlar Tekstil’e uygun bir ortama getirdik. Tesisimiz bitti çok ufak tefek eksikliklerimiz kaldı. Onları da inşallah bu hafta içerisinde tamamlanacak. Tamamlandıktan sonra Yusuf Bey de bu tesiste Boğazlıyan Belediyesi’ne ait olan binada hizmet verecekler. 
Program İŞKUR’dan başlayacak. Çünkü bir çoğunuz bu makinaları belki de ilk defa göreceksiniz. Arkadaşlarımız sizlere eğitimlerini verecekler. İlçe ekonomisi açısından da yaklaşık 220 kişi bu tesiste çalışacak. İlçemize ekonomik anlamda katkı sağlayacağını, insanların ufkunu ve geleceğini açacağını düşünüyorum. 
İlçemize gelecek bütün yatırımcılara kapımızın ve gönlümüzün açık olduğunu ve vatandaşımız için en iyi olanı yapmaya çalıştığımızı bilmenizi istiyorum.” 
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

Toplam 1 yorum yapılmış.

Hacı Abdurrahman YAMAN
Tabrik ediyorum Allah yar ve yardımcınız olsun ilçemize istihdam sağlayan firma yetkililerine ve sayın başkanımıza teşekkür ediyorum. Inşallah bunun devamınin geleceğine inanıyorum.
3 Yıl önce

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ