ŞEKER GİBİ PROTOKOL

Okuduğunuz haber
İŞBİRLİĞİ, GÜÇBİRLİĞİ

ÖMRÜNÜ HİZMET İÇİN ADAMIŞ BİR NEFER AK PARTİ YOZGAT MİLLETVEKİLİ YUSUF BAŞER

Anasayfa   /    Güncel    /    İŞBİRLİĞİ, GÜÇBİRLİĞİ

İŞBİRLİĞİ, GÜÇBİRLİĞİ

Başkan Hüseyin Akay, Ticaret Borsası’na yaptığı ziyarette Halıcı’ya övgüler yağdırdı

GÜNCEL      20 Eylül 2022 - 00:41     0

İŞBİRLİĞİ, GÜÇBİRLİĞİ

Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Ticaret Borsası’nı ziyaret etti. 2 Ekim Pazar günü yapılacak olan Oda seçimlerinde Başkan Harun Halıcı ve Yönetim Kurulu Üyelerine hayırlı olsun dileklerini ileten Akay, “Ticaret Borsası ve Kayseri Şeker ile olan işbirliği Harun Halıcı Başkanlığı sürecinde daha da güçlenmiştir. Bu konuda hem işi kolaylaştırıcı, hem makul bir şekilde ortaya koyduğunuz tarz, sergilediğiniz tavırla bu işbirliğinin sağlıklı bir zemine oturmasına zemin sağladınız, güçlendirdiniz. Bundan sonra da bu anlayış çerçevesinde işbirliğimiz gelişerek devam edecektir” dedi.

2 Ekim Pazar günü yapılacak Boğazlıyan Ticaret Borsası Genel Kurulu öncesi, anlamlı ve önemli bir ziyaret gerçekleştiren Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Kayseri Şeker ve Ticaret Borsası ile olan işbirliğinin Harun Halıcı Başkanlığı’nda daha da güçlendiğini söyledi.
Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin 31 Ağustos’da gerçekleştirilen 69’uncu Mali Genel Kurulu sonrası ilk STK ziyaretini Ticaret Borsası’na gerçekleştiren Başkan Hüseyin Akay’ı, Başkan Harun Halıcı, Genel Sekreter Ali Ayık ve Yönetim Kurulu Üyeleri kapıda karşıladı.
AKAY: DOSTLUĞU, KARDEŞLİĞE VE SICAK İLGİYE TEŞEKKÜR ETTİ
Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette konuşan Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, “Fazla bir algı oluşturulmaya çalışılan, farklı bir anlam yüklenmeye çalışılan bir mali genel kurul süreci yaşadık. Bu dönemde sizin dostluğunuzu, kardeşliğinizi, sıcaklığınızı, yakınlığınızı, samimi olarak hep gördük hissettik. Bundan dolayı saldırılara da maruz kaldığınızı gördük. Ve ben dostluğunuza, kardeşliğinize, yakınlığınıza teşekkür etmek, menfur saldırıdan dolayı da geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum” dedi.

BAŞKAN HALICI VE YÖNETİMİNE BAŞARILAR DİLEDİ
2 Ekim Pazar günü yapılacak Ticaret Borsası Genel Kurulu öncesi Başkan Harun Halıcı’ya ve Yönetim Kurulu’na başarılar dileyen Akay, “Biz sizin dostluğunuzdan, kardeşliğinizden memnunuz. Allah razı olsun.
Ticaret Borsası’nın Kayseri Şeker ile olan işbirliğinde sizin şahsiyetinizin ve kişiliğinizin önemli bir rolü var. Bunun altını çizmek lazım. Bu konuda hem işi kolaylaştırıcı, hem makul bir şekilde ortaya koyduğunuz tarz, tavır sergilediniz ve bu işbirliğinin sağlıklı bir zemine oturmasına zemin sağladınız, güçlendirdiniz. Bundan sonra da bu anlayış çerçevesinde işbirliğimiz gelişerek devam edecek” şeklinde konuştu.
OSB YATIRIMI GÜN SAYIYOR
Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, konuşmasını daha sonra şöyle sürdürdü:
“Kayseri Şeker inşallah Boğazlıyan için her zaman yatırım düşünen bir anlayışa sahip. Boğazlıyan Şeker Fabrikası yapıldı iş bitmedi. Boğazlıyan Şeker Fabrikası her sene yatırım ihtiyacı olan bir kuruluş. Her sene yenilenme ihtiyacı olan bir kuruluş. Aradan geçen 14-15 yıllık süre içerisinde ekipmanlarını yenilemenin yanında her sene yeni ihtiyaçlar ortaya çıkıyor. Bu çerçevede de ciddi yatırımlar yapılıyor. Bunların karşılanması önemli. 
Ama bir taraftan da lisanslı depo yapıldıktan sonra başka ne yatırım yapılabilir konusunda özellikle Gökhan Coşar başkanı, büyük gayretlerle, büyük çabalarla oluşturduğu Organize Sanayi Bölgesi’nde bizim de yerimiz olsun, fabrikamız olsun anlayışı içerisinde müracaatımız oldu. Bu yatırımı da inşallah önümüzdeki süreçte gerçekleştireceğiz.”
HALICI’DAN AKAY’A TEŞEKKÜR
Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay başta olmak üzere Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Yıldız’a, Yenipazar Belediye Başkanı Menderes Baran’a, Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Hurşit Dede’ye, Başkan Vekili Gökhan Güzar, Genel Müdür İsmail Gedik, Genel Müdür Yardımcısı Hulusi Yüksel ve beraberindekilere nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Harun Halıcı, “Bizler Ticaret Borsası ile Kayseri Şeker’i kardeş kuruluşlar olarak görüyoruz. Borsamıza en büyük desteği veren, katkı sağlayan kuruluşların başında Kayseri Şeker geliyor. İnşallah el birliği ve güç birliği ile her iki kurumumuz da büyümeye, yeni yatırımlar yapmaya devam edecektir” diye konuştu.
AKAY’A ANLAMLI HEDİYE
Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Halıcı daha sonra Başkan Hüseyin Akay’a ait kara kalem çalışması olan portreyi hediye etti. 
 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ