Kuveyt’ten dönen 248 kişi KYK yurduna yerleştirildi

Okuduğunuz haber
İŞBİRLİĞİ - GÜÇBİRLİĞİ

Başsavcılık’tan yardımeli

Anasayfa   /    Güncel    /    İŞBİRLİĞİ - GÜÇBİRLİĞİ

İŞBİRLİĞİ - GÜÇBİRLİĞİ

Covid -19 ( Corona Virüse ) Kapsamında Hayat Eve Sığar Uygulamasına Çalışkan Site Yönetiminden Kurumsal Bir İmza 

GÜNCEL      12 Mayis 2020 - 00:17     0

İŞBİRLİĞİ - GÜÇBİRLİĞİ

Boğazlıyan’da toplu yaşamla beraber ihtiyaç olan site yönetimi sektöründe ihtiyaca fazlasıyla cevap veren Çalışkan Site Yönetimi Türkiye’deki ilklerden birini yaparak Covid-19’un yaşamımızı olumsuz etkisinden bir nebze de olsa nefes aldırmak anlamında D-Smart ile kurumsal bir anlaşmaya imza attı.
D-Smart & Çalışkan Site Yönetimi anlaşmasına göre; zengin belgesel ve sinema kanalları, spor yerli film ve diziler, haber, yemek, çocuk, müzik ve ulusal kanallarla dolu D-Smart keyfini Full Paket ayrıcalığı ile 65 TL yerine 15 TL.  Boğazlıyan’a özel, Boğazlıyan’da Çalışkan Site Yönetimiyle çalışan sitelere özel; Mimar Sinan, Liva Park, Onur Park Elif, Örnek Evler, Mevlana, Özgür Kent, Tutya, Şehri Saray ve Tema Siteleri hizmetinde.
D-Smart’da 109 HD, 240’den fazla kanal… Çalışkan Site Yönetimi İle çalışan site sakinlerine tüm kanallar açık 15 TL ayrıcalığı ile, her haneye üç abonelik hakkı…
BOĞAZLIYAN PROFOSYENEL BİNA YÖNETİMİ İLE TANIŞTI
Çalışkan Site ve Bina Yönetimi Müdürü Yunus Çalışkan; “Uzman ekibi ve profosyenel kadrosu ile Boğazlıyan’daki binaların yönetim, temizlik, güvenlik, aydınlatma, ilaçlama, yeşillendirme, kazan dezenfekteleri vb. gibi işlerin yürütüldüğü sektöründe kalite hizmet veren bir kuruluş olarak hizmet vermekte. 
D-Smart Boğazlıyan Bölge Bayisi ve Çalışkan Site ve Bina Yönetimi güçlerini birleştirerek üyelerine çözüm üreten, hiçbir üyesini mağdur etmeden var güçleri ile mücadele etmeye gayret göstermektedir. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ