TEKNOFEST’İN BİR’İNCİSİ BOĞAZLIYAN

Okuduğunuz haber
İŞ BİRLİĞİ GÜÇ BİRLİĞİ

CHP ÇÖZÜM ODAKLI ÇALIŞIYOR

Anasayfa   /    Güncel    /    İŞ BİRLİĞİ GÜÇ BİRLİĞİ

İŞ BİRLİĞİ GÜÇ BİRLİĞİ

Boğazlıyan’daki iki dev firma yatırım için protokol imzaladı

GÜNCEL      04 Mayis 2023 - 00:52     0

İŞ BİRLİĞİ GÜÇ BİRLİĞİ

Boğazlıyan’ın bağrından doğup büyüyerek traktör alanında Türkiye’de söz sahibi konumuna gelen Memişoğulları Şirketler Grubu, yatırımlarına bir yenisini daha ekliyor. Otomotiv ve Tarım alanındaki başarılarıyla Yozgat’ın gözdesi haline gelen Memişoğulları Group, elektrik üretiminde yapacağı projelerin ilk protokolünü bölgenin en saygın kuruluşlarından birisi olan Yazgan Mühendislik ile imzaladı. Bölgemiz adına yapılan ve en güzel birlikteliğin sergilendiği imza törende, “Daha bu başlangıç” mesajı verildi.

Boğazlıyan’ın yükselen değeri, ülke ekonomisine ve istihdama sağladığı katkılarla Yozgat’ın gözdesi haline gelen Memişoğulları Group, otomotiv ve tarım alanındaki faaliyetlerine enerjiyi de ekledi.
Massey Ferguson Bölge Bayiliği ile Yozgat ve Kırşehir başta olmak üzere ilçelerde şubeler açan, traktör ve ekipman satışlarında Türkiye’de rekor üstüne rekor kıran Memişoğulları Group, kurumsallaşma yolunda da emin adımlarla ilerleyerek bölgede farkındalık uyandırıyor. 
Traktör başta olmak üzere tarım alanında da üretime, ekonomiye ve istihdama büyük katkılar sağlayan Memişoğulları Group, faaliyet alanına enerjiyi de ekledi.
Elektrik Mühendisliği konusunda İç Anadolu Bölgesi’nde söz sahibi olan; yapmış olduğu yatırımlar ve bölgeye sağladığı kolaylıklarla isminden sıkça söz ettiren Yazgan Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Yazgan ile Güneş Enerji Sistemi (GES) kurulu konusunda protokol imzalayan Memişoğulları Group Yönetim Kurulu Başkanı Memiş Baran,  “Bu henüz başlangıç. Bundan sonraki süreçte yatırımlarımız artarak devam edecek” dedi.
Sorgun ilçesinde 5 yıldızlı konfora sahip donanım ve kaliteye sahip olarak yapılan Oto Plaza’nın üzerine Güneş Enerji Sistemi kurulumu için Yazgan Mühendislik ile protokol imzaladıklarını söyleyen Memiş Baran, Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Yazgan’a teşekkür etti. 
Bu projenin, “İş birliği, güç birliği” anlayışıyla hayata geçeceğini ve bundan sonraki aşamada diğer yatırımların yapılacağını ifade eden Baran, “İlçemize, İlimize ve ülkemize şimdiden hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.
Yazgan Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Yazgan da yaptığı konuşmada, Memişoğulları Group’un Yozgat’ta yükselen bir değer ve ülkeye sağladığı ekonomik katkı ve istihdamlarla göz doldurduğunu ve Boğazlıyan bölgesinden böylesi şirketlerin büyümesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sizler lokomotif güçsünüz. Bizler de sizlerden iftihar ediyor, gurur duyuyoruz” dedi.
Yapılacak GES Projesi için protokol imzaladıklarını ve çalışmaları en kısa sürede tamamlayıp Memişoğulları Group’a teslim edeceklerini ifade eden Yazgan, “Memişoğlu Group’un işini yapmak bize onur verici. Sorgun’daki oto plazanın üzerine GES yapacak. Bu bir başlangıç olup devamı inşallah gelecek. Memiş kardeşimize bizi tercih ettiği için teşekkür ediyoruz. İnşallah biz de onları mahcup etmeyeceğiz. CW Enerji işbirliği ile projeyi en güzel bir şekilde tamamlayacağız. 
Memişoğulları Group’ta  kalitesi tartışılmaz Avrupa birincisi, Türkiye’nin lokomotifi, parlayan yıldızı CW Enerji ürünlerini seçerek kaliteye ne kadar önem verdiğini göstermiş oldu. 
Her iki tarafa da şimdiden hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ