Şehir Hastanesi uyardı: DOLANDIRILMAYIN!

Okuduğunuz haber
İLKÖĞRETİM HAFTASI BAŞLADI

AKAY, BAKAN PAKDEMİRLİ İLE GÖRÜŞTÜ

Anasayfa   /    Güncel    /    İLKÖĞRETİM HAFTASI BAŞLADI

İLKÖĞRETİM HAFTASI BAŞLADI

Boğazlıyan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek, 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın başlaması ve İlköğretim Haftası dolayısıyla Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

GÜNCEL      13 Eylül 2021 - 22:31     0

İLKÖĞRETİM HAFTASI BAŞLADI

Yeni tip Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında sınırlı katılımcı ile düzenlenen törene İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek, Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul müdürleri ve öğretmenleri katıldı. Şimşek tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başlayan tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti.
Boğazlıyan Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek, İlköğretim Haftası dolayısıyla yaptığı açıklamada, 2021-2022 eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını diledi.
ŞİMŞEK, OKULLARI DENETLEDİ
2020-2021 eğitim öğretim yılı açılışı ve İlköğretim Haftası etkinlikleri kapsamında Millî Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek, ilçe merkezindeki ilkokulları ziyaret ederek, eğitim ortamlarında uyulması gereken kurallarla ilgili yapılan hazırlıkları da denetledi.

 

Etiketler

#Boğazlıyan

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ