Başer’e önemli görev

Okuduğunuz haber
İLK ZİYARET KOÇ’TAN

Fen Lisesi’ni unutun!

Anasayfa   /    Eğitim    /    İlk ziyaret Koç’tan

İlk ziyaret Koç’tan

Uzunlu Beldesi’nin Eğitimci Belediye Başkanı Turan Koç, 2018-2019 eğitim-öğretim yılının başlaması sonrası Uzunlu Atatürk İlkokulu ve Cumhuriyet Ortaokulu’nu ziyaret ederek başarılar diledi.

EĞİTİM      17 Eylül 2018 - 22:20     0

İlk ziyaret Koç’tan

Uzunlu Beldesi’nin Eğitimci Belediye Başkanı Turan Koç, 2018-2019 eğitim-öğretim yılının başlaması sonrası Uzunlu Atatürk İlkokulu ve Cumhuriyet Ortaokulu’nu ziyaret ederek başarılar diledi. Okul Müdürlerine, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve okul çalışanları adına çiçek takdim eden Başkan Koç, “Eğitim ordusunun yiğit neferleri öğretmenlerimize ve geleceğimiz, her şeyimiz olan öğrencilerimize yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar dilerim” dedi.

2018-2019 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte Belde’sinde bulunan ilk ve ortaokulu ziyaret eden Eğitimci Belediye Başkanı Turan Koç, başarılar diledi.
Sosyal belediyecilikteki farkını bir kez daha gösteren Başkan Koç, devletin vermiş olduğu kitapların yanında, belediyenin kıt-kanaat imkanlarına rağmen öğrencilere kırtasiye, boya ve okul malzemeleri hediye ederek, iyi bir örnek oluşturdu.
Okul Müdürlüğü döneminde öğrencileri başarıdan başarıya koşturan, onların en iyi eğitim almalarına liderlik eden Başkan Koç, Belediye Başkanı sıfatının yanında eski alışkanlığından hiçbir şey kaybetmeyerek, beldedeki öğrencilere moral aşıladı.
Başkan Turan Koç, “Eğitim ordusunun yiğit neferleri öğretmenlerimize ve geleceğimiz her şeyimiz olan öğrencilerimize yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar dilerim” dedi.
Sınıftaki öğrencilerle de bir süre sohbet eden Uzunlu Belediye Başkanı Turan Koç, daha sonra Belde Mezarlığı’na geçerek, ahrete intikal eden öğretmenlere dua ederek, rahmetle andı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ