KAYMAKAM AYDIN GÖREVE BAŞLADI

Okuduğunuz haber
İLK DERS ZİLİ ÇALDI

COŞAR; BÖLGEYE CANSUYU OLACAK

Anasayfa   /    Güncel    /    İLK DERS ZİLİ ÇALDI

İLK DERS ZİLİ ÇALDI

Tüm kademelerde yüz yüze olarak başlayan yeni dönemde, Boğazlıyan’da da 39 okulda 6 bin öğrenci ve 450 öğretmen ilk ders zilinin çalmasının ardından okullarına kavuştu. İlk ders zilini çalan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek, “2021-2022 eğitim öğretim yılına huzur ve güven içinde girmenin, öğrencilerimizi pırıl pırıl gözleri ve gülen yüzleri ile karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yüz yüze eğitime tam zamanlı olarak geçtiğimiz için heyecanlıyız” dedi.

GÜNCEL      07 Eylül 2021 - 01:01     0

İLK DERS ZİLİ ÇALDI

Anasınıfı ve birinci sınıflar ilk ders zilinin çalmasıyla, 2020-2021 Eğitim - Öğretim Yılı’na merhaba dedi. Yeni tip koronavirüs pandemisi dolayısıyla maske, hijyen ve sosyal mesafeli yüz yüze eğitim başladı.
Boğazlıyan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek eğitime başlayan minikleri ziyaret ederek heyecanlarına ortak oldu.
Yeni eğitim öğretim yılı için iyi dilek ve temennilerinde bulunan Şimşek, COVID-19 tedbirlerine uymaları konusunda da öğrencilere uyarıda bulunarak maske, mesafe ve hijyen konusunda uyardı.
VELİLERİMİZ ENDİŞE DUYMASIN
Okullarda alınan hijyen tedbirleriyle ilgili tüm hazırlıkları tamamladıklarını söyleyen Şimşek, “Velilerimizin endişesi olmasın. Bakanlığımızın liderliğinde, bizlerin kontrolünde tüm önlemler alınmakta ve günlük olarak takip etmekteyiz. Ülkemizi yarınlara taşıyacak olan kıymetli yavrularımızın her daim yanınızdayız. Yeni eğitim öğretim yılımızın ülkemize, milletimize, tüm eğitim çalışanlarına, öğrenci ve velilerimize hayırlar getirmesini temenni ediyor, başarılar diliyorum” dedi.
TÜM HAZIRLIKLARIMIZI TAMAMLADIK
Boğazlıyan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Şimşek, 2021-2022 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla ilgili yaptıkları çalışmaları daha sonra şöyle özetledi:
“2021-2022 eğitim-öğretim yılını yine pandeminin gölgesinde açıyoruz. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bu konuda tecrübe kazandık. Okullarımızda dezenfektan ve temizlik konusunda sezonu tamamlayacak düzeyde malzemeleri hazır ettik. Çamaşır suyu, dezenfektan, sıvı sabun ve maske konusunda hepsini hazırladık ve okullarımıza yetecek kadar dağıtımını gerçekleştirdik. Devletimiz çok güçlü. Bu konuda bizler 15 ilkokul, 15 ortaokul, 6 lise, 1 bilim sanat merkezi, 1 halk eğitim merkezi, 1 müstakil anaokulu ve öğretmenevimiz olmak üzere 40 kurumumuzla eğitim-öğretime hazırız.
450 öğretmenimiz ve 6 bine yakın öğrencimiz ve 650 çalışanımızla birlikte hazırlıklarımızı tamamladık.
Yeni eğitim öğretim yılının tüm eğitim camiamıza öğretmen arkadaşlarımıza öğrencilerimize ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum. Tekrar çocuklarımızı okulda görmenin mutluluğunu yaşıyoruz.”

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ