EROĞLU RAMAZAN’A HAZIR

Okuduğunuz haber
İKTİDARA HAZIRIZ, İKTİDARA TALİBİZ

ÖĞRENCİLERE “GIDA GÜVENLİĞİ VE İSRAF” EĞİTİMİ

Anasayfa   /    Güncel    /    İKTİDARA HAZIRIZ, İKTİDARA TALİBİZ

İKTİDARA HAZIRIZ, İKTİDARA TALİBİZ

Genç Mühendis Faruk Hokkaömeroğlu ve İş insanı Nadir Ünal, aday adaylık başvurularını yaptı.

GÜNCEL      21 Mart 2023 - 00:07     0

İKTİDARA HAZIRIZ, İKTİDARA TALİBİZ

Boğazlıyan’ın genç siyasetçilerinden Faruk Hokkaömeroğlu ve Nadir Ünal, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’ne giderek, 28’nci Dönem Milletvekilliği aday adaylığı başvurusunu yaptı. Hokkaömeroğlu ve Ünal’ın başvuruları gerek parti içerisinde ve gerekse Boğazlıyan’da büyük yankı uyandırdı.

Boğazlıyanlı genç ve girişimci iş insanlarından Ziraat Mühendisi Faruk Hokkaömeroğlu ve Nadir Ünal Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’ne giderek aday adaylık başvurularını yaptı.
CHP İlçe Başkanı Ahmet Peker ile birlikte Ankara’ya giden ve Genel Merkez’de üst düzey görüşmeler yapan Hokkaömeroğlu ve Ünal, resmi aday adaylık başvuru sürecini tamamladı.
Faruk Hokkaömeroğlu, başvuru sürecini  sosyal medya üzerinden yaptığı şu paylaşımla partililerine duyurdu:
“İktidara hazırız, iktidara talibiz! Kazanan Yozgat Halkı Olacak. Kazanan Türkiye Olacak.
28. Dönem milletvekili aday adaylığını Boğazlıyan İlçe Başkanımız Ahmet Peker eşliğinde açıklayan değerli genç yol arkadaşlarımız Nadir Ünal ile birlikte Cumhuriyet Halk Partimizin Genel Merkezinde resmi aday adaylığı başvuru sürecimizi tamamladık.
Bu güzel memleketi sevgiyle, saygıyla ve liyakatle iyileştireceğiz... Tüm yol arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olacak. Her Şey Çok Güzel Olacak.”


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ