Boğazlıyan İlçe Milli Eğitim

Okuduğunuz haber
İCRA MÜDÜRÜ VEDA ETTİ

Kuzenlerden dans şov

Anasayfa   /    Güncel    /    İCRA MÜDÜRÜ VEDA ETTİ

İCRA MÜDÜRÜ VEDA ETTİ

Yaklaşık 3 yıldır Boğazlıyan İcra Müdürlüğü görevini başarı ile yürüten Selçuk Vanlı, ilçemizden ayrıldı. Veda ziyaretleri çerçevesinde Gazetemiz Haber Merkezi’ne gelen Vanlı, “Görev sürem boyunca elimden geldiği kadar Boğazlıyan halkına hizmet etmeye çalıştım. Doğup büyüdüğüm memleketim ne ise Boğazlıyan da benim için öyledir” dedi.

GÜNCEL      08 Agustos 2019 - 00:12     0

 İCRA MÜDÜRÜ VEDA ETTİ

3 yıl önce Boğazlıyan İcra Müdürlüğü görevine atanan ve bu süre zarfında beyefendiliği kişiliği ve güler yüzlülüğü ile tanınan Selçuk Vanlı, Boğazlıyan’a veda etti.
Ankara 27’nci İcra Müdürlüğü görevine atanan İcra Müdürü Selçuk Vanlı, veda ziyaretleri çerçevesinde Gazetemiz Haber Merkezi’ne gelerek Gazete sahiplerimizden Mustafa Doğan ve Yazıişleri Müdürümüz Gökhan Doğan ile bir süre görüştü.
Boğazlıyan’ı memleketi olarak bildiğini, kadirşinas, misafirperver Boğazlıyan halkını hiçbir zaman unutmayacağını söyleyen Vanlı, ilçe halkından da helallik istedi.
Vanlı, sözlerini daha sonra şöyle sürdürdü: “Bir gün biteceğini bile bile doğup büyüdüğüm memleketimden zerre ayırt etmediğim, kendimi hiçbir zaman yabancı hissetmediğim, memleketlerin hası, gönlümün başkenti Boğazlıyan’a veda etmek durumundayım. 
Söylenecek çok şey var ama hüznümü yazıya dökmek pek mümkün değil. O sebeple; Hazretin buyurduğu gibi, “Kötü idiysek geçtik gittik kötülüğümüzle, iyi idiysek hayırla anın bizi. Hakkınızı helal edin, sağlıcakla kalın.”
Boğazlıyan Haber Gazetesi ailesi olarak, görevini başarıyla yürüten ve geride sayısız gönül dostu bırakan Selçuk Vanlı’ya teşekkür ediyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ