Ekmek 1 lira 75 kuruş

Okuduğunuz haber
HİSARCIKLIOĞLU YERKÖY’DE

TERCİH’LE BAŞARI ARTTI

Anasayfa   /    Güncel    /    Hisarcıklıoğlu Yerköy’de

Hisarcıklıoğlu Yerköy’de

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Yerköy İlçesini ziyaret etti.

GÜNCEL      07 Eylül 2021 - 00:58     0

Hisarcıklıoğlu Yerköy’de

Rifat Hisarcıklıoğlu, ilçede vefat eden Yerköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya’nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Yerköy İlçesini ziyaret etti.
Rifat Hisarcıklıoğlu, ilçede vefat eden Yerköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kaya'nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Ardından, Yerköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı'na yeni seçilen Çoşkun Kahraman'ın kızı Merve ile Tekin'in düğün törenine katılıp, nikah şahitliklerini yaptı. Hisarcıklıoğlu ayrıca Yerköy Ticaret Borsası'nı ziyaret etti.
Ziyaret sonrası Yerköy Ticaret Borsası’nda Yozgat İli Oda ve Borsa Başkanları ile istişare toplantısı yapıldı. Programa Boğazlıyan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Öcal Öcalan, Boğazlıyan Ticaret Borsası Başkanı Harun Halıcı ve Başkan Yardımcısı Köksal Ustaoğlu katıldı.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ