Evde berber hizmeti

Okuduğunuz haber
HER KÖYE İNTERNET

Muhtar örnek oldu

Anasayfa   /    Güncel    /    Her köye internet

Her köye internet

Yozgat Valisi Ziya Polat, vatandaşların yanı sıra;Yozgat’ın gelişmesi, kalkınması ve istihdamına yönelik çalışmalarda kapısının 7 gün 24 saat herkese açık olduğunu söyledi.

GÜNCEL      25 Subat 2021 - 00:31     0

Her köye internet

İlçeler Yatırım ve Çalışma Programları Genel Değerlendirme Toplantısı Vali Ziya Polat Başkanlığında gerçekleştirildi.
Valilik Toplantı salonunda düzenlenen toplantıya İl Genel Meclis Başkanı İskender Nazlı,  İlçe Kaymakamları, İlçe Belediye Başkanları, Kurum Müdürlere katıldı.
İlçe Kaymakamları ilçeler hakkında yapılan ve yapılacak projeler hakkında sunum yaptı.
Yozgat Valisi Ziya Polat yaptığı konuşmada; önemli olanın Yozgat’a dışarıdan kaynak, yatırımcı getirmek olduğunu vurguladı.
Vali Polat, “ 2020 yılında yaptığımız ve 2021 yılında yapacağımız çalışmalarla ilgili Kaymakamlarımızdan bilgi aldık. Amacımız Yozgat’a değer katmak için emek veren tüm arkadaşlarıma Yozgat halkı olarak teşekkür ediyorum. Güzel projelerin devam edeceğini görüyorum bize iletmek istediğiniz daha önemli projeler varsa 7/24 saat kapımız her zaman açık olduğunu belirtmek istiyorum. Bu projeler tabi ki brifingde değil de ilerleyen günlerde biz arkadaşlarımızla takibini yapacağız. Sıkıştığınız yerlerde Kaymakam arkadaşlarımızla birlikte takibini yapalım. KOP bizim için önemli bir girdi kaynağı başkanımız değişti hayırlı olsun ziyaretleri yapabilirsiniz Kaymakam arkadaşlarımız projeleri ile gidip birebir anlatabilirsiniz. Ankara’da bu işin takibi gerekiyorsa izin konusunda biliyorsunuz sıkıntı çıkartmıyoruz.  Yozgat’a önemli olan dışarıdan kaynak getirmek bunun en önemlisi Yozgat’a kaynağı aktarmak.
Köyden gelen çocuklarımızın yemek yeme ortamları temiz olması hususunda çalışmalarımız devam ediyor. Çocuk parkları her köyümüzde var ama eksik olan yerleri tamamlama çalışmaları devam ediyor.”dedi.
İNTERNETSİZ KÖYÜMÜZ KALMAYACAK
İnternetsiz köy kalmayacak şekilde çalışmaların devam ettiğini kaydeden Vali Polat, “Köy okullarımızda İnternet çekmiyorsa tekrar gözden geçirip bizler Telekom’da alt yapı çalışmalarına başladı. İnternetsiz Köy Okulu kalmayacak şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Telekom ile yaptıramıyorsak özel sektörler bu internet çalışmalarını yapıyorlar onlarla konuşulup internetsiz öğrencisinin çok olduğu köy okullar varsa sorunlarını çözümüne kavuşturacağız.
Boğazlıyan ilçemiz son zamanlarda yaptığı çalışmalarla il genelinde ve Türkiye genelinde düzenlenen yarışmalarda güzel dereceler alıyor. KADES projemiz kesinlikle her ilçemizde kadın personellerimizin yüklemesini istiyorum erkek personellerimizin de eşlerinin yüklemesini istiyorum. Bu sadece bizim başımıza gelecek diye bakmamamız lazım bazen şahit olduğumuz kötü olaylarda da bir tuşla 2-3 dakikada emniyet ve jandarma ekipleri yanınıza geliyor. Toplumunu içerisinde yaşıyoruz toplumun her zaman her şeye şahit oluyoruz şahit olduğumuz olaylarda ise bir tuşla 5 dakikada yardım geliyor. Bizim için kadın ölümü İçişleri bakanımızı bir sayısı bile yüksek diyor bir sayısı bile bir can demektir bizim amacımız sıfır onun için eğitimden başlayarak tedbirleri alarak bununda üstesinde gelmemiz lazım. Her ilçemizde Kütüphane ve Gençlik Merkezi Gençlik Ofisi olması için çalışmalarımız devam edecek. Her ilçede kadın girişim kooperatifi olacak ve bunların hepsi Haziran ayının sonuna kadar olacak. Her ilçemizde kadınlarımızın kullanacağı bir fitnees salonlarını kazandırmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.


 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ